Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ostala bih dulje da sam glumila'

Gospodin Savršeni nije htio više Kseniju u showu, a gledatelji su zaključili: Očekivana odluka

Foto: RTL
1/7
22.04.2022.
u 14:40

Toni joj je rekao kako je od samog starta iskren s njom i žao mu je ako ona ne dijeli to mišljenje.

Show "Gospodin Savršeni" u četvrtak su napustile dvije djevojke - Ksenija i Janet. Tijekom ceremonije ruža show je napustila Janet, a bez najave i iznenada iz showa je otišla i Ksenija, a prije njezinog odlaska Gospodin Savršeni je razgovarao s njom. Toni joj je rekao kako je od samog starta iskren s njom i žao mu je ako ona ne dijeli to mišljenje. Iskreno joj je rekao kako je na grupnim spojevima kod nje osjetio tenzije s njezine strane. Ksenija je rekla kako je ona učila na svojim greškama, a misli kako ih u ovom showu nije radila. 

-  Ništa ti ne zamjeram, samo smatram da nema više smisla da ostaneš ovdje - rekao je Toni Kseniji. - Itekako bih ostala dulje da sam glumila jer na ovaj izgled mislim da Toni ipak ne bi ostao imun. On nema ono nešto. - poručila je Ksenija i bez pozdrava napustila show, što je bili dosta čudno ostalim natjecateljicama. Ksenija je rekla kako joj je uljepšao večer ovom odlukom. Gledatelji su komentirali Ksenijin odlazak i neki su na društvenim mrežama napisali kako je ovo bilo očekivano. - To se očekivalo da leti van. Nije neočekivano - bili su neki od komentara na Facebooku.

Dio gledatelja je zaključio kako je Ksenija narcisoidna osoba jer je u emisiji neprestano hvalila svoj izgled i govorila kako je lijepa, a dio ih smatra kako je možda najveći problem bio taj što je Ksenija bila jedna od najiskrenijih djevojaka u showu. 

VIDEO Sve tajne Ronaldove nevjenčane supruge Georgine: Otac joj je bio u zatvoru, ujak kaže da je "zla"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije