Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE SE POGORŠALO

Glumica je prošle godine blistala u javnosti, a danas se previja od bolova

12.02.2020.
u 10:30

- Osjećam se bolesno. Evo što se događa. Nema blještavila ni glamura, noći su duge. Gotovo svaka noć. Mišići na vratu i licu mi se grče ili se tako stisnu da ne mogu pronaći način da ih rastegnem. Povrh svega imam i želučanih problema. Hvala mom sedmogodišnjem sinu Arthuru na pomoći - napisala je glumica

Prije godinu dana glumica Selma Blair zablistala je na zabavi nakon dodjele Oscara, samo nekoliko mjeseci nakon što je objavila da ima multiplu sklerozu. Ovogodišnju dodjelu pratila je u bolovima, a o tome je progovorila na Instagramu, kazavši kako se osjeća "usamljeno, ranjivo i preplašeno".

– Osjećam se bolesno. Evo što se događa. Nema blještavila ni glamura, noći su duge. Gotovo svaka noć. Mišići na vratu i licu mi se grče ili se tako stisnu da ne mogu pronaći način da ih rastegnem. Povrh svega imam i želučanih problema. Hvala mom sedmogodišnjem sinu Arthuru na pomoći – napisala je glumica i dodala da je snažna poput prosječnog medvjeda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is the thing. I feel sick. This is what happens. There is no bright light of glamour. Of course. It is long nights. Almost all nights. My muscles in my face and neck are in spasm. Or so tight I can’t even find a way to stretch. And I have been trying for three hours. On the ground stretching. I have had the stomach flu. Thanks Arthur! And I am even more sideways now. For now. But I am not killed by it. I am strong enough not to be taken down any more than the average bear. That’s great news. Excellent reassurance. I recover. I stepped wrong last week. In the street. I don’t remember it happening. Or the pain. I was told. And my ankle is sprained and it makes me feel even more fragile. A simple ankle sprain. And I am lucky on a million counts. I know. And I am still feeling alone and vulnerable and scared about the future as a single mom. I’m not dying any more than anyone. I am just hurting. It feels like I am just breaking down. So there’s a truth to give to anyone else feeling this way. It’s just miserable. And scary. To feel unwell. I am so sorry. This is just me to you. In the early hours of the morning. Cause I don’t know what else to do and I want so much to do better. May the silver lining surround us all. And guide us out of the darkest. Thank you all for being the biggest loves. I am in a slow time. I need to recover. I want to recover. And I don’t know what that even really means. 💛. I send you all a reassuring warmth. We all need it. #receivership

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

– Kao samohrana majka sam usamljena, ranjiva i preplašena. Osjećam se kao da se raspadam. Tako se osjećam u ranim jutarnjim satima. Ne znam više što da napravim, a željela bih mnogo više. Želim se oporaviti, a uopće ne znam što to znači – napisala je Blair i zahvalila svima na podršci. 

Podsjetimo, glumica je lani govorila o tome kako joj je u borbi s multiplom sklerozom pomogla manja doza kemoterapije. 

– Rekli su mi da pravim planove za svoju smrt. Prenijela sam to svom sinu koji je kazao kako želi da me kremiraju. Dobila sam više kemoterapije nego pacijenti koji imaju tumor, a matične stanice su pomogle da mogu živjeti s tolikom količinom kemoterapije – kazala je glumica.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mentat
Mentat
11:08 12.02.2020.

Što ti je život... Ni svi kraljevi konji, ni svi kraljevi ljudi....ni sav novac ovog svijeta....

Avatar Mentat
Mentat
11:07 12.02.2020.

"All the king's horses and all the king's men Couldn't put me back together again."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije