Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Slavna glumica šokirala: 'Rekli su mi da se pripremim za svoju smrt'

- Rekli su mi da pravim planove za svoju smrt. Prenijela sam to svom sinu koji je kazao kako želi da me kremiraju. Dobila sam više kemoterapije nego pacijenti koji imaju tumor, a matične stanice su pomogle da mogu živjeti s tolikom količinom kemoterapije - kazala je Blair
18. listopada 2019. u 08:51 5 komentara 40793 prikaza
Selma Blair
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/4

Prošla je gotovo godina otkako joj je dijagnosticirana multipla skleroza, a glumica Selma Blair kazala je kako joj je ponestalo opcija da ublaži bol i fizičke poteškoće. 

nije očekivala Bolesna glumica se požalila na novu nuspojavu radikalnog tretmana

– Sredstva za ublažavanje simptoma nisu pomagala i osjećala sam se sve gore i gore – kazala je Blair na zdravstvenoj panel-diskusiji Time 100 u New Yorku. 

U potrazi za opcijama preporučeno joj je i presađivanje stanica, ali i agresivna kemoterapija kako bi se njezine matične stanice obnovile. No glumica je bila oprezna. 

– Rekla sam kako nemam namjeru to napraviti jer ne želim uništiti svoje tijelo. Zašto bih u svoje tijelo ubacivala tu užasnu drogu, kemoterapiju? Pa nemam rak – kazala je Blair koja je ipak uzela manju dozu kemoterapije prije nego što su joj presađene matične stanice. Budući da je odmah osjetila olakšanje, uvjerili su je da nastavi s tim, ali uz veliki rizik. 

Duga borba Glumica je ovom fotkom objavila početak puta prema oporavku

– Rekli su mi da pravim planove za svoju smrt. Prenijela sam to svom sinu koji je kazao kako želi da me kremiraju. Dobila sam više kemoterapije nego pacijenti koji imaju tumor, a matične stanice su pomogle da mogu živjeti s tolikom količinom kemoterapije – kazala je Blair i dodala kako je kemoterapija definitivno lijek za multiplu sklerozu. 

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama