Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevi u zrelim godinama

Gere sa 70, Bebek s 57, a Clooney s 56

10.08.2018.
u 17:40

George Clooney priznao je kako nije očekivao da će postati roditelj u tim godinama

Kad je 2012. svijet obišla vijest da je Indijac Ramajit Raghav u dobi od 96 godina drugi put postao otac i time srušio vlastiti rekord iz 2010. kada mu je kao najstarijem muškarcu na svijetu supruga Shakuntala Devi u 52. rodila prvog sina, znanstvenici se sve češće bave fenomenom očinstva u zrelijoj dobi. A ovih dana piše se o tome da glumac Richard Gere postaje otac u 70. godini života.

Upola mlađa žena

Naime, sretnu vijest slavni glumac dijeli s 35-godišnjom poduzetnicom Alejandrom Silvom s kojom se vjenčao prije četiri mjeseca kod matičara, a potom su imali obiteljsku proslavu u svom domu u New Yorku. Informaciju da par očekuje prinovu potvrdio je njihov glasnogovornik, a Gere, koji inače nastoji zaštiti svoju intimu, nakon vjenčanja s atraktivnom Španjolskoj rekao je: “Najsretniji sam čovjek u svemiru.”

Par je u vezi od 2016. godine te glumac ima osamnaestogodišnjeg sina iz braka s Carey Lowell, a Silva petogodišnjeg sina iz prošlog braka. I njegov kolega George Clooney iskusio je očinstvo u zreloj dobi. Supruga Amal podarila mu je blizance koji su na svijet došli prošle godine.

– Stvarno nisam očekivao da ću s 56 godina postati otac. Zastrašujuće je što si sad odgovaran za nekog. A prvi dani s djecom prolaze mi tako što čistim bljuvotine sa sebe – priznao je šarmantni glumac. Još jedan iz niza neuhvatljivih šarmera je i Hugh Grant koji je prvi put osjetio očinstvo u 51. godini.

Britanski komičar Rowan Atkinson u 62. godini postao je otac, a njegova partnerica čak je trideset godina mlađa od njega.

Osmo dijete u 72. godini

Njegov kolega, legendarni David Jason iz kultne serije Mućke u 61. godini postao je otac, a od njega je još ‘jači’ američki komičar Steve Martin koji je očinstvo prvi put osjetio u 68. godini kad mu je supruga Ann Stringfield rodila kćer.

A u 62. godini Mel Gibson dobio je svoje deveto dijete, sina Larsa Gerarda kojeg mu je rodila 35 godina mlađa Rosalind Ross.

Energični Mick Jagger svoje osmo dijete dobio je sa 72 godine, rodila je njegova bivša partnerica Melanie Hamrick. I neke domaće zvijezde započele su ovu ludu avanturu u zrelijoj dobi.

Željko Bebek sa suprugom Ružicom dvoje djece dobio je u kasnim pedesetima, Vlado Kalember sina u 52. godini, dok je Jurica Pađen zasnovao obitelj u 53. godini života.

>> Pogledajte video - Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
18:25 10.08.2018.

popularni ljudi nisu otporni na starenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije