Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
richard gere

Slavni glumac će u 70. godini postati otac

Instagram screenshot
08.08.2018.
u 14:04

Upoznali su se dok je glumac još bio u braku s Carey Lowell, no to ga nije spriječilo da 'osvoji' 33 godine mlađu Alejandru Silvu

Richard Gere i Alejandra Silva postat će roditelji.

Par se vjenčao u četvrtom mjesecu ove godine, a u vezi je već četiri godine. Njemu je to treći, njoj drugi brak, a oboje imaju po jedno dijete iz bivših brakova.

Upoznali su se dok je glumac još bio u braku s Carey Lowell, no to ga nije spriječilo da 'osvoji' 33 godine mlađu Alejandru Silvu, kćer Ignacia Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika Real Madrida.

''Ja sam najsretniji čovjek u svemiru. Kako i ne bih bio? Oženjen sam za predivnu, pametnu, ženu koja brine o potrebama drugih, koja se obvezala da će pomagati ljudima, koja je strpljiva, zna oprostiti, koja izvrsno kuha i radi najbolje salate na svijetu'', rekao je tada Gere povodom njihovog vjenčanja.

>> Pogledajte video - Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj


 
Ključne riječi

Komentara 22

MO
matK.O.
15:04 08.08.2018.

brak iz ljubavi 100% . Neznam zašto mog dedu sa 1700kn penzije neće nijedna 33 godine mlađa.

Avatar krcedolac
krcedolac
14:50 08.08.2018.

Lako je biti otac sa sedamdeset kad čovjek ima svoje ljude.

Avatar nekineki
nekineki
14:54 08.08.2018.

Bez starca nema udarca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije