Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sardinija

Objavljena je snimka prometne nesreće G. Clooneyja, čudo je što je živ

Foto: PA/Pixsell
1/7
11.07.2018.
u 15:06

Glumac je jučer bio sudionik prometne nesreće kada se izravno svojim motorom sudario s automobilom. Srećom, lakše je ozlijeđen.

Objavljena je video snimka prometne nesreće na Sardiniji u kojoj je sudionik bio i George Clooney.

Sigurnosne kamere postavljene u blizini mjesta nesreće snimile su trenutak u kojem se glumac, koji je vozio motor, izravno sudario s automobilom. 

Clooney se sudario s automobilom na raskrižju i nije utvrđeno što se točno dogodilo, ali očito je da glumac nije vozio baš sporo i čudo je što je samo lakše ozlijeđen.

Od siline udarca Clooney je pao na asfalt i pokušao se micati i ustati, a ubrzo je došla Hitna pomoć i odvezen je u bolnicu Ivana Pavla II. Liječnici su ga pregledali i sanirali površinske ozljede te ga pustili kući.

Komentara 2

JE
jejeee
17:05 11.07.2018.

bome se je sčesal

IP
ivo.pivo
18:54 11.07.2018.

bolje se rodit bez qrca nego bez srece..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije