Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio detalje

Filip iz 'Braka na prvu' otkrio što stvarno misli o Tamari, otvorio je dušu

Foto: RTL
1/30
29.02.2024.
u 15:40

Sada je ovaj kandidat podijelio neke detalje o svojem odnosu s Tamarom, te misli li da bi se između njih mogla roditi ljubav.

Filipa Belića eksperti su u showu 'Brak na prvu' spojili s Tamarom Razum. Filipu se Tamara nije svidjela na prvu, ali polako grade neki prijateljski odnos u emisiji. Sada je ovaj kandidat podijelio neke detalje o svojem odnosu s Tamarom, te misli li da bi se između njih mogla roditi ljubav.  Filip je rekao kako teško vidi iskru u svom oku zbog Tamare. 

- Teško vidim iskru u svom oku s obzirom na to da škiljim 90 posto vremena. Možda je iskra zbog gemišta, a možda zbog Tamare. On ne misli da Tamara gaji neke osjećaje prema njemu, ali dodaje i da nikada nije imao tako zabavnu curu i prijateljicu kao Tamaru. 

Misli i da su on i Tamara najkompatibilniji.

- Od svih parova mislim da smo ipak Tamara i ja najkompatibilniji. Opušteni smo i jedini prirodni i svoji - priznao je za RTL.hr.  
Prije vjenčanja, Belić je podijelio neke detalje o sebi. 

VEZANI ČLANCI: 

- Prijavila me sestra, a odlučio sam otići u show kako bi prijateljima omogućio zabavu na svojoj svadbi -  rekao je 32-godišnji Filip Belić koji dobro zna što želi u životu i kakvu djevojku želi pored sebe. 

- Žena mojih snova treba biti atraktivna - ako ja držim do svog izgleda, mora i ona dobro izgledati. Pristojna, ne smije biti glasna, naporna i mora biti samostalna, ne da živi kod mame i tate. Preferiram damski, miran, nježan, ženstveni tip djevojaka. Početna privlačnost i kemija su mi važne, bez toga ništa! -  izjavio je Zagrepčanin koji je razočaran što se današnje djevojke drukčije predstavljaju na društvenim mrežama te sve na profilima i fotografijama izgledaju kao avioni, a uživo su kamioni. 

- Jako mi je bitno da moja buduća partnerica voli životinje jer ako ne voli, može odmah otići - dodao je trener fitnessa i vozač taksija te nastavio - Nisam neki narcis ili da sam umišljen, ali držim do neke razine s kim bih mogao biti i s kim bih mogao provesti neko vrijeme tako da se nadam da će biti u tim mojim nekim očekivanjima. Znam što želim, a ako mi ne bude odgovaralo, sigurno neću forsirati - rekao je za ranije za RTL.

Filip nema problema s iskrenošću, a stručnjaci kažu da je on tip kojemu je najvažnija kontrola, potom povjerenje, iskrenost, direktnost. Doživjeli su ga kao mladića koji je vrlo uporan, organiziran, a u isto vrijeme mu treba netko da mu otvori srce. 

GALERIJA Svi parovi u showu 'Brak na prvu' izrekli su sudbonosno 'da'. Koji vam je najdraži?

1/44

- Što se tiče razgovara s ekspertima, siguran sam da će me kritizirati i pokušati izvesti na pravi put, ali imam svoje ja i znam što je najbolje za mene i radit ću onako kako želim. Mislim, samo sam iskren, neću sigurno lagati, ako se meni ona ne bude svidjela, neću joj dati šansu bez obzira na to što mi stručnjaci kažu. Takav sam u životu - kazao je Belić.
Slobodno vrijeme ovaj kandidat najradije provodi s prijateljima, koji nisu na prvu povjerovali da se prijavio u popularni sociološki eksperiment.
- Svi moji navijaju; od obitelji i prijatelja da se već jednom skrasim - ja se ne dam, ali dat ću se u ovom eksperimentu pa ćemo vidjeti što će biti od toga - priznao je Filip kojem je pri odabiru buduće partnerice važan blagoslov njegove bake jer, kao što kaže, ne bih svakoga doveo kod nje.

- S mojom bakom se može upoznati bilo tko, prihvatit će sve moje prijatelje, ali ja ću nju upoznati samo s meni bitnim osobama.

VIDEO Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije