Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
richard lewis

Preminuo legendarni glumac i komičar. Najbolji prijatelj je shrvan: Neću mu nikad oprostiti što me rasplakao

Foto: Profimedia
1/9
29.02.2024.
u 08:25

U seriji Richard Lewis je uvijek bio odličan kontrast glavnom liku Larryju Davidu, te je pokušavao pozitivno utjecati na svog najboljeg prijatelja. Takav je bio i u stvarnom životu, te mu je isto bio najbolji prijatelj, pa mu je Larry posvetio vrlo emotivan status na službenoj stranici serije.

U 77. godini preminuo je Richard Lewis jedan od najcjenjenijih američkih komičara. Vijest je potvrdio njegov publicist Jeff Abraham, koji je kazao kako je uzrok smrti bio srčani udar i da je Richard umro u miru u svom domu. Mnogi će se Richarda sjetiti iz serije 'Curb Your Enthusiasm'(Bez oduševljenja, molim!). U seriji je uvijek bio odličan kontrast glavnom liku Larryju Davidu, te je pokušavao pozitivno utjecati na svog najboljeg prijatelja. Takav je bio i u stvarnom životu, te mu je isto bio najbolji prijatelj, pa mu je Larry posvetio vrlo emotivan status na službenoj stranici serije. 

- Richard Lewis i ja smo se rodili u istoj bolnici s tri dana razlike i cijeli život mi je bio kao brat. Imao je onu rijetku kombinaciju da bude najsmješnija osoba u društvu, ali i najslađa. Ali danas me rasplakao i to mu nikada neću oprostiti - napisao je Larry u svom stilu. 

VEZANI ČLANCI: 

Richard je još prije nekoliko dana bio aktivan na X- u, bivšem Twitteru i promovirao seriju koja mu je donijela svjetsku slavu. Najpoznatiji je bio po tome što se volio narugati sam sebi i svojoj hipohondriji, a česte šale na svoj račun zbijao je i o svojoj ovisnosti, Bio je poznat i po tome da je uvijek bio odjeven u crno, te se šalio da je Descartes anksioznosti: - Paničarim, dakle jesam. Borio se i s depresijom, a nedavno mu je dijagnosticirana i Parkinsonova bolest. 
Tada je rekao i da je imao nekoliko operacija. 
- Operirao sam rame, leđa, zamijenili su mi rame i kuk. Imao sam četiri operacije jednu za drugom. Loša sreća, ali to je život - izjavio je. 

VIDEO Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije