Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Preminula glazbenica (31). Prije smrti molila je ljude da slušaju ovu pjesmu kako bi novac ostao njenu sinu

Foto: instagram
1/6
29.02.2024.
u 08:59

Njenu borbu s bolesti pratili su mnogi, a Cat Janice svoje je fanove molila da od pjesme naprave hit i prošire je po društvenim mrežama kako bi sinu ostavila nešto kada umre.

U srijedu je od raka kostiju preminula glazbenica Cat Janice. Imala je samo 31 godinu. Cat je postala popularna na TikToku, te se njena pjesma ''Dance You Outta My Head'' mogla čuti i na domaćim radiopostajama. Njenu borbu s bolesti pratili su mnogi, a Cat je svoje fanove molila da od pjesme naprave hit i prošire je po društvenim mrežama kako bi sinu ostavila nešto kada umre. 
Kako piše na njenu službenom Instagramu, Cat je preminula u svom domu iz djetinjstva te je bila okružena ljudima koji je vole. 

"Catherine je mirno ušla u svjetlost i ljubav svog nebeskog tvorca. Vječno smo zahvalni na ljubavi koju su Catherine i naša obitelj primili u proteklih nekoliko mjeseci. Cat je vidjela kako njena glazba dopire na mjesta koja nikada nije očekivala i počiva u miru, znajući da će nastaviti brinuti se o svom sinu kroz svoju glazbu. Ovo ne bi bilo moguće bez svih vas", piše u tužnoj objavi na njenu profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

 

Kako bi primio sav prihod, Janice je sve pjesme prenijela na svog sina Lorena. Ima samo sedam godina. Njen Instagram profil nastavit će voditi njen brat, a on će i nadgledati sve aspekte njezine glazbe, robe i odnosa s javnošću.

VEZANI ČLANCI: 

Prije tri godine Cat je osjetila kvržicu na vratu te je posjetila liječnika. Dijagnosticiran joj je rijetki zloćudni tumor. Nakon operacija, kemoterapija i zračenja, 2022. godine liječnici su joj rekli da nema rak, no bolest joj se vratila prošle godine u lipnju. Pjevačica je prošli mjesec rekla kako joj je ostalo samo nekoliko tjedana ili mjeseci života. 

 

Oproštajnu pjesmu "Dance You Outta My Head" snimila je kako bi prikupila novac za svog sina. – Htjela sam objaviti nešto zabavno i pozitivno. Moja umjetnost sve je što mogu ostaviti iza sebe – rekla je ranije. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije