Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORU

Bivša cura našeg nogometaša ne obazire se na glasine o njemu, a nakon zadnje fotke komentari pljušte

Tea Slavica
Foto: Instagram
1/8
16.06.2020.
u 08:32

Misica Tea Slavica, bivša djevojka nogometaša Brune Petkovića, na društvenim se mrežama pohvalila kako se odmara na otoku Krku u društvu prijateljice Mije Pojatine.

Ljeto je počelo, napisala je manekenka Tea Slavica (21) u opisu fotografije na kojoj pozira u bazenu jedne vile na otoku Krku gdje se trenutačno odmara s prijateljicom i misicom Mijom Pojatinom. Njih dvije su se, naime, zbližile nakon prošlogodišnjeg izbora ljepote, a na društvenim mrežama svoje su pratitelje zarazile ljetnim vibrama objavljujući fotografije iz bazena gostujući u luksuznoj vili u Klimnom na Krku.

Inače, prema informacijama koje stoje na Bookingu, noćenje u vili po osobi iznosi oko tisuću kuna, ali taj iznos ne iznenađuje s obzirom na opremljenost i pogled koji se pruža iznad objekta. S fanovima su podijelile kako provode vrijeme partijajući, kupajući se te pijući šampanjac u bazenu.

Foto: Instagram screenshot

Nakon što je pozirala uz rub bazena, vjerni fanovi pohvalili su Teinu manekensku figuru.

"Ljepotica", "savršena", "bomba od žene", samo su neki od komentara na objavljene slike.

Lijepa Zagrepčanka koju je javnost upoznala u veljači prošle godine kao djevojku našeg nogometaša Brune Petkovića u poruci nam je prošlog listopada napisala da je Bruno Petković "od sada slobodan dečko”. Sa svog Instagram profila, na kojem ima oko 7000 pratitelja, obrisala je tada sve slike s Dinamovim igračem. Na istaknutim pričama koje se nalaze na njezinu profilu još uvijek se mogu vidjeti neke zajedničke fotografije sada već bivšeg para. Nakon što smo je pitali o razlozima prekida, rekla nam je kako “ne želi davati komentare na svoju bivšu vezu”, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo.

Kontaktirali smo i Petkovića koji nam također nije htio davati nikakve komentare vezane uz prekid s Teom Slavicom. Nekoliko sati kasnije i s njegovog su Instagram profila nestale njihove zajedničke fotografije. Tko je koga ostavio još uvijek nije do kraja jasno, no sigurno je da je par već neko vrijeme imao problema u vezi koja je rezultirala prekidom.

Njihova ljubavna priča započela je preko društvenih mreža, a ubrzo nakon toga Bruno je Teu pozvao na prvi spoj. Zbog raznih obaveza, prohodali su nekoliko mjeseci poslije. Tea je Brunu pratila na svim njegovim utakmicama, što je često objavljivala i na društvenim mrežama.

– Prije utakmice, moja dužnost kao djevojke jest da ne nabijam nikakav presing te da budem tu ako treba razgovor i da mu stojim kao podrška – rekla je 21-godišnjakinja prije nekoliko mjeseci u razgovoru za jedne hrvatske dnevne novine. Jedno drugome bili su velika potpora, što je potvrdio i Bruno u jednom od svojih intervjua. – Uz moju obitelj i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan – komentirao je za medije u ožujku. Tea studira međunarodno poslovanje na Rochester Institute of Technology u Zagrebu. Ove je godine osvojila titulu prve pratilje na natjecanju za Miss Universe Hrvatske, no ipak ne voli kada je u javnosti oslovljavaju kao manekenku.

– Kada mediji pišu o meni, uvijek navode da sam manekenka, a to je najmanji dio mog života. Bila sam na nekoliko revija, bila sam pozvana i u Milano, ali škola mi je bila bitnija, nisam htjela toliko izostajati. Nikada nisam, zapravo, htjela biti manekenka – ispričala je medijima prošle godine.

Tea Slavica
1/6

Za Brunu se odnedavno šuška da ljubi bivšu suprugu poznatog nogometaša Jerka Leke, Ivu Šarić.

Nogometaš i manekenka zajedno su viđeni dva vikenda zaredom u svibnju na večeri, a krajem prošle godine družili su se i tijekom intervjua koji je Iva s Brunom radila za HRT-ovu emisiju ''Klub 7''. Tada je odlično raspoložen nogometaš odgovarao bez zadrške na Ivina pitanja i cijelo vrijeme nasmijavao ju je svojim dosjetkama. Bruno je progovorio o početcima svoje karijere, otkrio je tko mu je najveća podrška, a kazao je i kako bi, da nije nogometaš, vjerojatno bio glumac. Ekskluzivno je tada progovorio i o svom ljubavnom životu.

– Sretno sam slobodan i lijepo mi je – kazao je tada Bruno Ivi. Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (31) bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine. Prije tri godine počelo se pisati o njihovu razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati kako su se razišli. U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (7) i Leona (5).

Iako nema službene potvrde, vrijeme će pokazati je li na pomolu još jedna romansa između nogometaša i manekenke.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije