Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA LJUBAV

Dolaze dobra vremena za Matiju Vuicu: povratak nakon šest godina

Matija Vuica
Foto: Promo
1/5
15.06.2020.
u 22:30

- Zaglušujuća tišina dugo je bila dio svakodnevnice, ali u tišini sve najbolje čuješ. Tišina je iznjedrila ovu pjesmu u izolaciji u kojoj smo svi bili i ta nemogućnost odlaska na posao zapravo je probudila moju drugu ljubav koja je dugih 6 godina bila potisnuta jer je moda zauzela sve pozicije - kazala je Vuica

Glazbenica i kreatorica Matija Vuica predstavila je novi spot za pjesmu "Nama dobra vremena dolaze"

- Zaglušujuća tišina dugo je bila dio svakodnevnice, ali u tišini sve najbolje čuješ. Tišina je iznjedrila ovu pjesmu u izolaciji u kojoj smo svi bili i ta nemogućnost odlaska na posao zapravo je probudila moju drugu ljubav koja je dugih 6 godina bila potisnuta jer je moda zauzela sve pozicije. U nasem kućnom studiju snimili smo predivnu baladu koja u svakom životnom trenutku nosi poruku nade. Nisam ni slutila da će mi toliko značiti i da će mi donijeti toliko novog uzbuđenja i neke začudne treme. I zato jedva čekam da je čujete i pogledate spot koji bilježi ona mjesta koja smo u tišini obilazili i koja su nam bila cijeli svijet gotovo 2 mjeseca - kazala je Vuica koja je predstavila i svoje haljine.

 

- Moje haljine nastale su u polurazrušenom ateljeu, ali baš zbog svega toga, zbog svih strahova, porušenih krovova, napuklih zidova, prijatelja koje nismo zagrlili, otkazanih vjenčanja i putovanja; moj optimizam je još veći i ništa mi neće ovaj život pokvarit jer: “NAMA DOBRA VREMENA DOLAZE - dodala je Vuica. 

U ovim teškim trenutcima, koje svi skupa proživljavamo, pronalazim veselje u stvaranju pjesama, kako bi one mogle potaknuti ljude na buđenje vlastitih snaga skrivenih duboko u njima. Matijina vrhunska izvedba daje dodatnu vrijednost pjesmi i stvara oko nje jednu mistično - emotivnu atmosferu. Video je također uspio postići jednu nadrealnost uz pomoć ljudi koji su radili na njemu. Baš sam zadovoljan. Video je započeo Zoran Happ, nastavio Amarie film, a montirao i dodatno oblikovao Ivan Marevich.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije