Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Bilo je bolno biti Cher i najveći problem su mi bila rebra, ali preživio sam

Foto: Nova TV
1/6
17.04.2018.
u 08:25

Izvedbom i transformacijom u neponovljivu pjevačicu Cher Davor Dretar Drele posebno je oduševio svoju suprugu Mišel

Davor Dretar Drele pobijedio je u petoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato” zahvaljujući transformaciji u pjevačicu Cher.

– Najveći problem predstavljala su mi rebra. Cher si je dala izvaditi nekoliko rebara pa sam i ja to htio učiniti. Budući da sam veliki vjernik, bojao sam se da ću dobiti dvije žene ako mi izvade dva rebra. Od toga sam odustao i ta dva rebra stvarala su mi velike probleme kada su me pokušali ugurati u korzet. Korištene su posebne kopče koje se koriste na naftovodima. Bilo je malo bolno, ali preživio sam – rekao je simpatični Drele te otkrio da je preobrazba u Cher trajala sedam sati. Svojom izvedbom oduševio je žiri i publiku.

– Drele je izvan konkurencije. Posebna kategorija – rekao je član žirija Mario Petreković.
– Donosiš nešto potpuno drukčije, što ja cijenim i volim. I zbilja čekam tvoj nastup svaki put – istaknuo je Kedžo. U posljednjoj emisiji svjedočili smo brojnim odličnim nastupima, a Drele kaže da zbog jake konkurencije nije očekivao pobjedu.

– Nisam očekivao da ću pobijediti. Svi su bili odlični, a izdvojio bih Damira Poljička i Maju Bajamić. Pobjeda je bila na knap jer je o njoj odlučilo samo nekoliko bodova – otkrio je. Njegovom izvedbom posebno je oduševljena supruga Mišel.

– Gospođa je rekla da sam bio super i jako je zadovoljna mojim nastupom, ali ipak je zamolila da ja danas odem do dućana kako ona ne bi morala ići među ljude. Mislim da sada neće izlaziti iz kuće jedno vrijeme – našalio se Drele.
Prema njegovu izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna Udruzi za autizam Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije