Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA VILENICA

Ja sam štreberica, a htjela bih biti buntovnica poput Kurta Cobaina

09.04.2018.
u 20:19

Samo sam se bojala da nemam napadaj astme, kašlja i sličnih stvari na sceni, kaže Vilenica o svojem nastupu u liku slavnog glazbenika

Glumica Ana Vilenica svake nedjelje uveseljava nas transformacijama u showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”. Sinoć je utjelovila legendarnog Curta Cobaina iz grupe Nirvana, i otpjevala “Smells like teen spirit”.

– Baš mi je drago da je mene zapao taj zadatak. Imala sam priliku jednom u životu pretvarati se da sam Kurt Cobain. Samo sam se bojala da nemam napadaj astme, kašlja i sličnih stvari na sceni. Ipak sam štreberica koja bi htjela biti buntovnica – otkrila je 39-godišnja glumica koja se nedavno vratila s nezaboravnog putovanja. S partnerom Edijem Mužinom i šestogodišnjim sinom Dujmom boravila je u Parizu i Londonu.

Interaktivni muzeji

– Prvo smo tri dana bili u Parizu za koji smo se odlučili u posljednji trenutak jer mi je prvo bila želja posjetiti prijatelje u Londonu u kojem nisam bila deset godina. Obišli smo Montmartre, a Dujma je posebno oduševio Eiffelov toranj. Kupili smo mu malu repliku tornja koju je stalno nosio u svojoj maloj ruci. Potom smo otišli u Disneyland i bili na roller coasteru koji nije opasan, ali on ga je svejedno zvao vlakom smrti. Posjetili smo i Louvre kako bi doživio svu tu umjetnost, kao i katedralu Notre-Dame. U Londonu nas je pratilo grozno vrijeme, stalno je padala kiša, bilo je prohladno, ali Duje je kao pravi mali heroj satima hodao s nama. Obišli smo Tate Modern, imali smo sreću da je neki umjetnik postavio izložbu na temu dječjeg igrališta. Tu smo izgubili dva sata. Duje se igrao, skakao, ulazio u interakciju sa strancima. Na ovom putovanju dogodile su mu se stvari koje će mu sigurno ostati u sjećanju. Opsjednut je velikim neboderima koje je također sa znatiželjom razgledavao. Išli smo u Natural History Museum i gledali dinosaure. Prekrasno je koliko su njihovi muzeji interaktivni, prostrani, omogućuju djeci pravi doživljaj. Baš nam je bilo predivno. Ovo mi je bio veliki test kako će Dujam sve podnijeti, ali vidim da je pravi svjetski putnik. To mu je bilo prvo putovanje avionom, i veliko uzbuđenje. Sljedeća želja mu je da posjetimo Dubai – govori ponosna mama. Ana je godinama u vezi sa svojim Edijem, o braku ne razmišljaju.

Renesansni čovjek

– Za mene je Edi renesansni čovjek. Iznimno je inteligentan i ima nevjerojatnu želju za znanjem. Perfekcionist je i detaljno pristupa stvarima, ima analitički um koji sve propitkuje. Nepresušna je njegova potreba da polemizira i znam da je najsretniji kad pronađe dobrog sugovornika koji je spreman, poput njega, propitkivati stvari iz najrazličitijih kutova. Apsolutno je svoj i ne boji se biti takav – istaknula je glumica.

Komentara 1

Avatar Ashley
Ashley
21:08 09.04.2018.

Ne znam zasto zene misle da je dobro biti buntovnica...zar volis probleme i razocaranja?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije