Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizijske ljepotice

7 najzgodnijih TV voditeljica

antonija blaće
Foto: Screenshot
03.03.2016.
u 14:35

Među sedam najljepših svoje mjesto izborile su Iva Šulentić i Antonija Blaće. Tko je zasjeo na tron najljepših TV voditeljica – pogledajte u videu

Nakon najzgodnijih radijskih voditeljica red je da vam predstavimo i najzgodnije TV voditeljice po izboru ekipe Telka.hr-a.

Među sedam najljepših svoje mjesto izborile su Iva Šulentić i Antonija Blaće. Tko je zasjeo na tron najljepših TV voditeljica pogledajte u videu. Više videa pogledajte na Telka.hr.

>>6 najzgodnijih radijskih voditeljica

>>Ovo je 10 najplaćenijih glumica na svijetu

Komentara 27

LI
liskovaca
14:43 03.03.2016.

molim da stavite neobrađene snimke i bez šminke!

MI
mislimdakle
15:26 03.03.2016.

Na temelju čega je Antonija Blaće tu upala? Na temelju dobro odrađenog studija na Grafičkom fakultetu ili na temelju dobrog snalaženja u svim situacijama?

VA
valides
15:49 03.03.2016.

Najbolje od svega je kad žene ocjenjuju žensku ljepotu. Fenomen je sa Kendal Jener gdje žene govore da je prekrasna a muškarci - 0 bodova. Dakle neke od ovih nisu ni da ih se smatra lijepim a kamoli najljepšim. Muškarci ocjenjuju žensku ljepotu i seksipil kao i šsrm a ne žene !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije