Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video

Ovo je 10 najplaćenijih glumica na svijetu

najplaćenije glumice
Foto: Telka.hr screenshot
27.02.2016.
u 15:36

Među prvih pet još su i Bingbing Fan i Jennifer Aniston.

Jennifer Lawrence sa zarađenih 52 milijuna dolara (prije oporezivanja) najplaćenija je glumica na svijetu u 2015., javlja Telka.hr.

Na drugom mjestu liste je Scarlett Johansson sa 35,5 milijuna dolara, a na trećem Mellisa Mccarthy sa 23 milijuna dolara.

Među prvih pet još su i Bingbing Fan i Jennifer Aniston.

Koje se još glumice nalaze na listi 10 najplaćenijih glumica na svijetu koju je u videu objavila Telka.hr možete pogledati u nastavku.

Više zanimljivih videa pogledajte na Telka.hr-u.

>> Kada ti sestra želi uzeti punjač

>> Ovo je pet najbizarnijih fobija 

>> Otkriveno tko je najplaćenija nominirana glumica za Oscara

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
18:13 27.02.2016.

U zadnjih par godina nije snimljen niti jedan vrijedan film. snimaju se samo bezvezne splacine bez ikakvog smisla i kvalitetnih zapleta. Tako da su sve to debelo preplacene kvazi zvijezde koji mlate ogromne svote samo radi nakarandnog kapitalizma (odnosno onoga u sto se kapitalizam zadnje vrijeme pretvorio)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije