Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukomet

Marko Kopljar postao novi kapetan reprezentacije, ali i otac

Marko Kopljar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
05.11.2015.
u 17:53

Kopljar je postao tata pa je otputovao u Barcelonu. Traku će tako ponijeti zamjenik Zlatko Horvat kojem to nije strano jer je kapetan PPD Zagreba

Rukometaši Hrvatske i Makedonije sutra će otvoriti HEP Croatia cup koji se do nedjelje igra u Umagu. Utakmica se umjesto u 19 sati zbog televizijskog prijenosa igra u 18.30. Konačno je određen i kapetan naše reprezentacije s obzirom na to da nema Igora Vorija. Novi je kapetan Marko Kopljar. No njega sutra neće biti. Naime, postao je tata pa je otputovao u Barcelonu. Traku će tako ponijeti zamjenik Zlatko Horvat kojem to nije strano jer je kapetan PPD Zagreba. Hrvatska će prvi put igrati u novoj sportskoj opremi – Joma.

Ivica Obrvan, hrvatski trener na klupi Makedonije, dolazi u znatno oslabljenom sastavu u odnosu na onu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Dohi kada smo pobijedili sa 29:26.

– Iz te utakmice nemam na raspolaganju Mirkulovskog, Mojsovskog, Stoilova, Jonovskog, Vugrineca i Markovskog. Došao sam sa šest-sedam mladih igrača – istaknuo je Obrvan. 

>> Čupić i Vori ispali iz reprezentacije: 'Ne zalažu se dovoljno za Hrvatsku!'

Komentara 1

ZO
zoca
11:38 06.11.2015.

Marko Kopljar apsolutno nije vodja za repku to svi znaju i jedan je od igraca sa najvise oscilacija u igri i bojim se da ne uziva podrsku od suigraca odnosno da ga nece dozivljavati kao autoritet..Nije to ni Duvnjak jednostavnoo i kod njega je oscilacija u igri prisutna i zamor na velikim turnirima..Horvat je cini se najkompetentiji za tu poziciju..Vori i Cupic nisu izostavljeni zbog nezalaganja ako nista to ovaj drugi zasigurno nije nego zbog igre ,Vori je vec odavno prespor i procitan linijski igrac dok kod Cupica njegove fizicke predispozicije nisu vise prednost pogotovo u odbrani a u napadu sve manje koristan jer Hrvatska ocito kod novog izbornika ce igrati bez brze tranzicije i lakih golova ,bojim se da na ovom spisku nemamo one koji ce dostojno zamijeniti zlatnu generaciju i da preseljenje u drugi razred Europskog rukometa je nesto sto slijedi vec na Europskom u Poljskoj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije