Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U DOHI

Čupić mora pušiti ispred hotela, Balić će raditi kao komentator za Al Jazzeru

15.01.2015., Doha, Katar - Rukometas Ivano Balic izazvao je paznju mnogih novinara i volontera.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.01.2015.
u 09:42

Nije rijedak slučaj da ispred hotela sretnete poznate rukometaše, strastvene pušače, koji ondje povuku koji dim. Među njima je i naš reprezentativac Ivan Čupić.

U Dohi je u svim zatvorenim prostorima zabranjeno pušenje. Pa onda nije rijedak slučaj da ispred hotela sretnete poznate rukometaše, strastvene pušače, koji ondje povuku koji dim. Među njima je i naš reprezentativac Ivan Čupić.

Nešto dulje od Matoševića u Dohi se kao trener zadržao Silvio Ivandija, danas pomoćni trener reprezentacije.

– Još mi vrijedi vozačka dozvola – pohvalio se Ivandija.

Dobro je da naša reprezentacija u prvom krugu igra u gradu, jer dvorana Lusail poprilično je daleko. Tamo negdje u pustinji. Treba dobrih 45 minuta vožnje. A u centru za akreditacije poznato je ime – Ivano Balić.

– Kako ste, ljudi? – rekao je Ivano pozdravljajući hrvatske novinare.

Barem nam se javio uživo, kad se već ne javlja na mobitel. Radit će kao komentator za Al Jazzeru, baš kao i Vlado Šola. I Balić se također ošišao, ne tako jako kao Čupić, ali kosa mu je ipak puno kraća.

>> Goluža: Spremni smo, uvjeti su izvanredni i krenut ćemo maksimalno!

Komentara 11

4M
4mazge
15:17 16.01.2015.

evo Balića uklopio se i izgledom....

KI
Kinderjaje
19:02 16.01.2015.

Koji je to Kralj od igraca bio. Nas najbolji ikada. Ma najbolji rukometas svijeta. Ivano Car

SU
SUBARU
11:31 16.01.2015.

Glavno da gledatelji gledaju na Hrt-u skijanje od jutra do sutra,e moj Bruno(vrtni patuljak Kostelića).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije