Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne pristaje

Španjolci tvrde: Halilovićev otac usprotivio se planovima Luisa Enriquea!

Sejad Halilović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.08.2015.
u 12:49

– Razgovarao sam s Halilovićem i rekao mu što očekujem od njega. Mi ćemo ga dočekati raširenih ruku

Sudbina Alena Halilovića u Barceloni i dalje je nepoznata. Katalonci mladog hrvatskog veznjaka žele poslati na kaljenje, žele ga posuditi klubu u kojem će igrati, ali svako malo pojavljuje se novi problem u realizaciji tog plana.

Prvo su željeli da klub bude iz Primere, ali kada se javio HSV, bili su ga spremni i tamo poslati, ali su tražili određena jamstva, a njemački klub nije im mogao obećati da će igrati u više od 60 posto utakmica. Onda se javio Sporting Gijon.

– Razgovarao sam s Halilovićem i rekao mu što očekujem od njega. Mi ćemo ga dočekati raširenih ruku. Sada je odluka na njemu i nadam se da će nam se pridružiti. Ako ne, sretno mu bilo negdje drugdje – rekao je Abelardo Fernandez (45), trener Sportinga.

I činilo se da je tu kraj cijele priče, ali španjolski mediji javljaju da je Halilovićev otac Sejad sve stopirao i ne sviđa mu se plan Luis Enriquea. Navodno je nezadovoljan tom opcijom i ne želi Alenov odlazak u Gijon. Kako navode, pristat će samo na prelazak u klub koji igra u europskim natjecanjima.

>>'Razgovarao sam s Halilovićem, rekao što očekujem i odluka je na njemu!'

Komentara 23

Avatar Idler 3
Idler 3
13:17 17.08.2015.

Ne znam tko malog savjetuje (otac il menadžer) al igrač koji sa svojih 19 godina nema nit jedan nastup u Primeri (skoro nit nebu) a postavlja uvjete kao Messi il Suarez ??? Najte me krivo shvatit, želim mu svu sreću al u cijeloj priči puno tog ni jasno. Barca ga želi vidjet u pogonu, a on bi biral klub, minutažu, poziciju....fakat čudno !?

TO
Tonny96
13:52 17.08.2015.

Imam osjećaj da će mu stari shebat karijeru.Isto kao što je radio i u Dinamu prijetio je odlaskom samo kako bi njegov sin igrao.Dok Halilović ne stera starog da mu se ne miješa u karijeru nebude bilo ništa od njega.

DU
Deleted user
13:42 17.08.2015.

Barca mu stavlja da mora na posudbi igrati 60% utakmica. U tim Euro klubovima to se nedokazanom igraču ne može staviti na papir. U jako malom klubu će igrati... U velikima za njega nema mjesta i to tatica mora shvatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije