Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavite se

Zvijezda organizira Slatkaton - maraton pečenja kolača za slastičare amatere

03.12.2018.
u 11:54

Izazov traje 12 sati, ispeći treba prhke kolače, tortu i kolač po vlastitom receptu, a najbolji će biti nagrađen sa 10.000 kuna

Zvijezda, inspirirana hackathonom, 13. prosinca u Zagrebu organizira prvi hrvatski Slatkaton. Riječ je 12-satnom maratonu pečenja kolača, jedinstvenom slastičarskom natjecanju u kojem će se 10 slastičara amatera natjecati u tri testa vještine i kreativnosti.

Natjecatelje očekuje izazov pečenja prhkih kolača, morat će ispeći i tortu te pritom dobro paziti na vrijeme kako bi žiriju točno u 21 sat predali božićni kolač sa svojim potpisom.

1/8

Čokolada s brusnicom ili krema od vanilije s marcipanom i višnjama? Mak u kombinaciji sa smokvom ili naranča u košarici… Pustite mašti na volju, osmislite vlastiti recept i pošaljite ga na mailslatkaton@zvijezda.hr. Ne zaboravite ključni sastojak - Zvijezda margarin.


 

Slatkaton će voditi glumica Ana Begić, dok će slastice ocjenjivati Nada Ivanjko, nastavnica slastičarstva pri Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu, kolumnistica i ljubiteljica slastica Andrea Andrassy te glumica Bojana Gregorić u čijim slasticama uživaju njezina djeca.

U žiriju je i gastro bloger Darko Kontin koji će kandidatima održati i radionicu fotografiranja slastica, dok će popodnevnu pauzu začiniti radionica kave i njenog sljubljivanja s kolačima.

Nagrade? Osim titule najboljeg božićnog kolača čiji će se recept naći na promo pakiranju Zvijezdina margarina, prvo mjesto donosi i nagradu od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici te poklon paket Zvijezdinih proizvoda. Drugoplasirani osvaja 5000 kuna i Zvijezdine proizvode, dok treće mjesto, uz proizvode, donosi vrijednu nagradu od 3000 kuna na potrošačkoj kartici.
Zvijezdin slatkaton održat će se 13. prosinca od 9 do 21 sat u Enziti na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 14a, a prijaviti se možete već danas!


Jer, kad su kolači u pitanju, Božić bez njih ne želimo ni zamisliti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije