Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Zvijezda suncokretovo ulje i dalje najsnažniji brand u Hrvatskoj

Zvijezda je jedina kompanija sa čak tri branda u TOP 10 prema istraživanju Ipsosa i to sa Zvijezda uljem, majonezom,margarinom
28. kolovoza 2018. u 12:59 206 prikaza
Zvijezda
Foto: Promo

Zvijezda suncokretovo ulje najsnažniji je brand i prvi izbor domaćih potrošača, potvrdilo je najnovije istraživanje Ipsosa – BRANDpuls čime je Zvijezda učvrstila svoju poziciju na vrhu liste brandova kojima potrošači najviše vjeruju.

Zvijezdino suncokretovo ulje nalazi se u gotovo svim kuhinjama diljem Hrvatske i potrošači ga koriste češće nego ulja privatnih robnih marki, birajući stogodišnju tradiciju i kvalitetu Zvijezde.

- Iznimno smo ponosni što smo ponovo potvrdili poziciju branda broj 1. To je za nas velika stvar jer potvrđuje da se ustrajnost, fokus i ulaganje u kvalitetu isplati. Voljeli bismo zato ovom prilikom zahvaliti potrošačima što prepoznaju naš trud i prije svega biraju kvalitetu, izjavila je Marina Knežević, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Osim suncokretova ulja, na vrhu liste brandova u TOP 15 brandova kojima potrošači najviše prepoznaju, koriste i biraju nalaze se još i Zvijezda majoneza na četvrtom mjestu, Zvijezda tvrdi margarin na šestom, te Margo na 13. mjestu.

Ipsos istraživanje jedno je od najvećih globalnih istraživanja tržišta čiji rezultati pokazuju snagu branda na tržištu korištenjem takozvanog indikatora „BRANDscore“ koji omogućava uspoređivanje različitih kategorija proizvoda, a u obzir uzima različite aspekte odnosa potrošača prema brandu; od emocionalnih aspekata koji najviše govore o doživljaju kvalitete i intenzitetu percepcije branda u svijesti potrošača do toga koliko ga često koriste.

IZVOR: Ipsos BRANDpuls / BRANDscore I. val 2018.
*Indikator snage branda izračunat na temelju marketinških indikatora performansi branda koji se kontinuirano prikupljaju u BRANDpuls istraživanju agencije Ipsos.

Kobe Bryant
POGINUO SLAVNI KOŠARKAŠ
Ovo je jezivo: Pogledajte što je Kobeu Bryantu predviđeno još 2012. godine
PoKRENI
PONOSNO VOLONTIRAMO
Korporativnim volontiranjem do boljih promjena u društvu