Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Želite smršaviti a ne znate od kuda krenuti?

SAPRO Slimming Clinic
02.12.2022.
u 11:53

Razgovor s dr. Vlaho Šaprom – voditeljem najprepoznatljivijeg centra za mršavljenje SAPRO Slimming Clinic

Gospodin dr. Vlaho Šapro u nastavku otkriva kako se možete riješiti viška kilograma na zdravi način bez jo-jo efekta.

Što sve jedinstvena ustanova poput vaše pruža svome klijentu?
Kao prvo, mi smo centar za mršavljenje i unapređenje zdravlja. Naša specijalnost je postizanje idealne tjelesne težine, na jedan potpuno prirodan i zdrav način tako da klijenti gube isključivo masno tkivo uz zadržavanje ili povećanje mišićne mase. To postižemo tako što prvo organizam dovodimo u stanje balansa regulirajući rad hormonskoga sustava, a što za posljedicu onda ima i snažno ubrzavanje metabolizma. Mi našim klijentima zaista pružamo kompletnu uslugu ; potpuno individualizirane programe mršavljenja, koji uključuju jelovnike s receptima složenim od onih namirnica koje naši klijenti vole i/ ili smiju, pa sve do vrhunskih tretmana za ciljano topljenje masnih naslaga i zatezanje opuštene kože s najsofisticiranijom medicinskom tehnologijom.

U čemu se krije tajna vašeg strelovitog uspjeha?
Kao prvo mi smo ovome problemu zaista pristupili sa znanstvene osnove. Znate, na tržištu postoje različite dijete, pilule, programi, tretmani koji obećavaju lako i jednostavno mršavljenje, a u velikoj većini slučajeva nažalost ,radi se o prevarama. Mi našim klijentima pristupamo ozbiljno, profesionalno uzimajući u obzir sve ovo što smo naveli ali rekao bih i da se tajna našega uspjeha krije najviše u tome, što su naši klijenti prepoznali da ih istinski razumijemo. Vjerujte, to se ne može odglumiti i tu našu iskrenost klijenti prepoznaju.

Što biste rekli da su najvažnije odlike vašega SAPRO Slimming Clinic centra zdravog mršavljenja?
Rekao bih potpuno individualan i cjeloviti pristup, visoka tehnologija, razumijevanje, briga, podrška i praćenje za svakoga klijenta tokom cijeloga programa.... i nikada ne odustajemo, svakoga klijenta dovedemo do cilja.

Po čemu biste rekli da je SAPRO Slimming Clinic najprepoznatljiviji.
Pa vjerojatno po našoj Fitometaboličkoj dijeti koja je neizostavan dio našega programa mršavljenja. Ona je jedna potpuno prirodna i nadasve potpuno zdrava metoda mršavljenja kojom balansiramo hormone, ubrzavamo metabolizam i topimo isključivo neželjeno masno tkivo, a istovremeno zadržavamo ili povećavamo mišićnu masu. Nema gladovanja, nema preskakanja obroka, jedu se sve skupine namirnica, dakle masti, bjelančevine i ugljikohidrati. Znamo da samo kada organizam u svakome obroku dobije ono što ga pripada, tek tada ćete se početi lako i brzo rješavati, nepotrebne zalihe masnoća i tek tada možete započeti zdravo mršavljenje gdje se ubrzava metabolizam a gubi mast, uz zadržavanje mišićne mase. Naša Fitometabolička dijeta ima velike pozitivne zdravstvene dobrobiti na cijeli organizam; od uravnoteženja rada spolnih hormona, štitnjače, regulacije glukoze u krvi, poboljšanja rada jetre, uravnoteženja masnoća u krvi ali i mnogih drugih zdravstvenih benefita.

Koji je trenutačno najtraženiji tretman, program kod vas?
Definitivno najtraženiji program je Venus Legacy & Zerona laser paket! Sofisticirana tehnologija koja nudi sve ono što je potrebno da na jedan vrlo učinkovit, brz, ali i lagan način dođete do željenog izgleda tijela i gubitka neželjenih kilograma. Ujedno Vam je to odgovor i na pitanje koji individualni tretmani su najtraženiji, dakle Venus Legacy i Zerona laser.

Možete li nam malo pojasniti kako djeluju Venus Legacy a kako Zerona Laser?
Riječ je o medicinskim aparatima koji imaju FDA certifikat.

Tretman Zerona laserom je vrlo ugodan i jednostavan, postavljamo laserske glave točno iznad područja s kojega želimo otopiti masnoću ili celulit, i tada hladna laserska zraka prelaskom preko tretiranoga tkiva otvara poru na masnim stanicama i emulgira masnoću koja zatim izlazi iz masne stanice. Na taj način zapravo praznimo masnu stanicu i uklanjamo masnoću s točno ciljanog područja kao što su bokovi, stražnjica, trbuh, ruke pa čak i podbradak.

Tretman s Venus Legacy je također jako ugodan,a koristi jedinstvenu i patentiranu 4D – TM tehnologiju. Zapravo, radi se o tome da se istovremeno u jednome tretmanu koriste tri jako moćne tehnologije – multipolarna radiofrekvencija, pulsirajuća elektromagnetska polja i duboko pulsirajuća vakuumska masaža. Uz pomoć Venus Legacy vrlo snažno djelujemo na ciljano topljenje masnoće, ali i na regeneraciju kolagena. On je apsolutno nezamjenjiv kada se želimo brzo riješiti lokaliziranih masnoća, ali i zategnuti opuštenu kožu trbuha, nadlaktica ili želimo, npr. eliminirati celulit.

Kad je vrijeme da krenemo s procesom gubljenja kilograma? Koji su prvi znaci za uzbunu?
Na žalost, puno ljudi mi dolazi kada je višak kilograma već izazvao neke zdravstvene probleme. Na prve znakove umora, iscrpljenosti, neobjašnjivog pada energije, stalne potrebe za hranom, neutažive želje za slatkim treba smoći hrabrosti i krenuti jer svaka odgoda sam proces čini težim. Vjerujte mi smršaviti i zatim održati postignutu kilažu uopće nije veliki problem samo to treba napraviti na zdrav i stručan način.

Što je s jo-jo efektom nakon vaših programa?
Apsolutno i odgovorno tvrdim da nakon Fitometaboličke dijete nema yo-yo efekta! Kao što sam već i rekao, mi u našem programu djelujemo na uravnoteženje hormona i regeneraciju svih organa i organskih sustava a uz to potičemo i snažne drenažne procese i detoksikaciju organizma. Na taj način praktički resetiramo cijeli organizam, a to za posljedicu ima snažno ubrzanje metabolizma. Kada postignemo ubrzanje metabolizma, tada kilogrami jednostavno nestaju ali to se nastavlja i nakon programa. Bit je u ravnoteži i ubrzanju metabolizma i onda sigurno nema yo-yo efekta.

Koje posljedice ostavlja višak kilograma na naše tijelo i jeli prekomjerna težina prvenstveno zdravstveni ili estetski problem?
Mislim da je prekomjerna težina ogroman, ali zaista ogroman prvenstveno zdravstveni ali i estetski problem. Gotovo da nema organa, stanice u našem tijelu koja nije ugrožena prekomjernom težinom. Danas je dijabetes poprimio pandemijske karakteristike, a veliki uzrok tome zapravo je i prekomjerna težina. Ali najgore u tome je, što to ne mora biti tako. Zaista se može uživati u hrani, obilno jesti, ne biti gladan a uz to biti zdrav i vitak.

Evo i za kraj jedno pitanje koji vam je najdraži dio vašega posla?
Definitivno sreća i osmijeh na licu zadovoljnoga klijenta! Istinski uvijek s njima strepim na svakome mjerenju i uopće mi nije svejedno kakav će imati rezultat. Kad postignemo zacrtane ciljeve i kada vidim da su mi klijenti usvojili zdrave navike i vjerovali ili ne kada mi klijenti dođu i kažu ,pa ja sada uopće više puno ne pazim a kilogrami se ne vraćaju nema sretnijeg čovjeka od mene.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije