Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit na twitteru

Zbog susjedovog tuluma nije spavala cijelu noć, ali našla je savršen način da mu očita bukvicu

buka
Foto: Getty Images
27.12.2018.
u 21:11

"U 03:47h bilo je previše izazovno shvatiti tvoj glazbeni ukus pa sam pojela vrećicu čipsa, a zatim pokušala zaspati. U 3.55h trebala sam sanjati sve ono što želim da mi radi Michael B. Jordan i/ili Malik Yoba."

Prosinac je vrijeme proslava i veselja, no kako je to kada umjesto mirne noći i kvalitetnog sna, povedete besanu i to zahvaljujući susjedu koji je odlučio puštati glasnu glazbu do ranih jutarnjih sati?

Upravo to je na svojoj koži osjetila Candice Marie Benbow, koja je umjesto uobičajenog "kuc kuc" na vrata, odučila primijeniti jednu sasvim drugačiju taktiku.

Pogledajte i galeriju Zagrebački kvartovi dobili klizališta, pogledajte gdje sve možete uživati

buka
1/21

Napisala mu je zanimljivu poruku i ispekla kolač. 

Napisala je kako se još nisu upoznali i žali što to moraju odraditi na ovakav način. Dodala je da je njegovo puštanje glazbe svaku večer nešto što može očekivati, no u tri sata ujutro je zaista prekasno za tako glasnu glazbu.

 

 

Dodala je da neke pjesme nikada nije čula pa je morala malo "guglati" i pronaći tekstove tih pjesama, neke je dodala na svoju play listu. Napisala je i kako je mogla "preživjeti" i bez tog glazbenog seta koji je bio u 03.26 sati. 

"U 03:47h bilo je previše izazovno shvatiti tvoj glazbeni ukus pa sam pojela vrećicu čipsa, a zatim pokušala zaspati. U 3.55h trebala sam sanjati sve ono što želim da mi radi Michael B. Jordan i/ili Malik Yoba. U 4:07h ste se utišali. Hvala ti na tome. Kao znak mira i pomirbe ispekla sam ti kolač. Jutros u 03.30h. Shvatila sam da sam o tvojim osjećajima razmišljala više nego ti o mojima. Nadam se da će se to promijeniti. "

Candice je na Twitteru objavila poruku koju je napisala glasnom susjedu i fotografiju kolača. Njena objava podijeljena je više od 40 tisuća puta, a mnogi su komentirali kako je ovo odradila " sa stilom". 

Pogledajte i video Zimske radosti nekada znaju biti bolne

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije