Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domišljato

Bila je ljuta jer joj dečko nije odgovarao na poruke pa je napravila ovo

Twitter
18.12.2018.
u 12:50

Video je objavila na Twitteru, a ubrzo je postao pravi hit. Poprilično domišljato, kao iz scena kriminalističkih serija, ova je djevojka nasmijala mnoge korisnike društvenih mreža.

Tko se ponekad našao u sličnoj situaciji, vrlo dobro zna kako frustrirajuće može biti kada se s nekim dogovarate oko izlaska ili nečeg sličnog, a ne dobivate odgovore na poruke.

U takvoj situaciji se našla Paulina Ramirez, 21- godišnja studentica na Sveučilištu California, a koju je jako naljutilo što njen dečko nije odgovarao na njene poruke. Iskoristila je to vrijeme dok ga je čekala i domišljato kreirala video naziva: " Gdje je j***i George?"

 

 

Video je objavila na Twitteru, a ubrzo je postao pravi hit. Poprilično domišljato, kao iz scena kriminalističkih serija, ova je djevojka nasmijala mnoge korisnike društvenih mreža. Kako je pojasnila, dogovarala se sa svojim dečkom Georgeom za večeru, no on je u jednom trenu prestao odgovarati na poruke. Pauza je trajala oko sat vremena, što je njoj bilo sasvim dovoljno da složi video kojem je glavna tema "Gdje je nestao George". 

Čak je ponudila i nagradu od 9.47 dolara onome tko "nađe" nestalog Georga. Kada joj se javi nakon sat vremena, napisao je da je zaspao pa zato nije ništa odgovorio, a to je djevojku još više naljutilo. U svakom slučaju, njena ljutnja nije pošla nezapaženo. 

Pogledajte i video Bikini ples u zrakoplovu

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
16:01 18.12.2018.

Pozdrav Karolini i slicnim"novinarima",posebice onima koji ih drze.

Avatar petrolio
petrolio
15:18 18.12.2018.

ovo se zove novinski članak? kako vam nije neugodno ovakav šrot od članka uopće objaviti? nekad su novinari bili face, oštra uma, britka jezika, virtuozi pera, načitani i gušto je bilo čitati ih...danas....danas mi je samo neugodno na što je spao večernji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije