Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano?

Muškarca pozvali na spoj s urnebesnom porukom, evo na koga je `pao`

Foto: Twitter
1/2
07.12.2018.
u 18:44

Cody je twiteraše obaviještavao o tijeku njihova prvog spoja i naveo kako se nisu mogli odlučiti koji će film gledati u kinu pa su dogovor oko izbora filma ostavili za vrijeme večere.

Cody Craig, 23- godišnji je student kojeg je oduševila poruka koju je dobio dok je bio na poslu.

Mladić radi u šoping centru u Salt Lake Cityu, a prošli je petak dobio poruku koju nije mogao ignorirati.

Bio je to poziv na spoj, ne od jedne, nego od dvije osobe. Tijekom smjene prišao mu je kolega i uručio mu rukom pisanu poruku na komadiću papira.  

"Hej, ako nisi gej, moja prijateljica smatra da si jako zgodan. Ovdje je njezin broj...A ako jesi gej, ovdje je moj broj..."

 

Poruku je napisao 23- godišnji Tanner Forbes, koji je bio u šopingu sa svojom prijateljicom Janae Klumpp, a koja je ugledala Codya koji ju je privukao. Željela ga je dodatno upoznati i ne propustiti priliku za spoj. 

1/14

Cody je fotografiju poruke koju je dobio objavio na Twitteru nakon čega je postao pravi hit. Mnogi su željeli znati je li otišao na spoj i s kim od dvoje prijatelja pa je mladić odlučio nastaviti ovu priču i korisnike te društvene mreže obavijestiti o daljnjem tijeku događaja. 

" Poslao sam poruku na donji navedeni broj. Pozvao sam ga u kino i pristao je". 

Foto: Twitter
Foto: Twitter ( Cody s lijeve strane, a Tanner, koji mu je uručio poruku, s desne)

Cody je twiteraše obaviještavao o tijeku njihova prvog spoja i naveo kako se nisu mogli odlučiti koji će film gledati u kinu pa su dogovor oko izbora filma ostavili za vrijeme večere. Otišli su pojesti sushi i nakon toga u kino pogledati komediju. Objavio je i fotografiju s njihova zajedničkog spoja kako bi, oni koji su željeli, i dalje pratili njihovu priču. 

Pogledajte i video Simptomi raka testisa koje muškarci ne bi smjeli ignorirati

 

 

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
18:56 07.12.2018.

Ili ovakve budalaštine, ili budalaštine iz srbije. Ti bokca i "novinarstvu", pod hitno uvesti porez na šund.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:53 07.12.2018.

ahaha nisam se mogao suzdrzati. Odakle ovo izvlacite, da mi je znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije