Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Advent u Zagrebu

S Oleander terase sutra će se širiti neodoljivi mirisi - što god planirali na Badnju večer, prvo morate zafulirati!

Hotel Esplanade
23.12.2021.
u 07:11

Na meniju su Esplanadin bakalar na crveno i bijelo, Taika X-mas bakalar i losos na žaru, kamenice i pašteta od bakalara u izvedbi Restača i još puno iznenađenja! Uz DJ-a Ozrena Kanceljaka, dobrog djedicu u crvenom odijelu, čašu vina i veselo društvo, nema boljeg načina da započnete blagdansko veselje.

Već tradicionalno na Badnjak se u centar Zagreba već u ranim jutarnjim satima počinju slijevati rijeke razdraganih Zagrepčana koji, nakon kupovine na Dolcu, obavezno odlaze u omiljeni kafić na čašu kuhanog vina, pjenušca ili nekog kratkog pića da ih zagrije. Ove godine sve se vrti oko Fuliranja na Oleander terasi koja već danima "puca po šavovima" jer nema onoga koji nije barem zavirio na ovu adventsku destinaciju, a tako će vjerojatno biti i na sam Badnjak.

Foto: Sandro Sklepić

Blagdanski oblizeki

Jedno je sigurno - ovdje će se uz izvrsnu glazbu moći uživati u najfinijim zalogajima. Od 11 pa sve do 23 sata poznati ugostitelji će, osim uobičajene ponude, spravljati prave oblizeke: Taika vas čeka u svom ribljem carstvu s kozicama, lososima i Jakobovim kapicama, dok Good Kut svom meniju dodaje i lignje.

Foto: Hotel Esplanade

Ljubitelji jela na žlicu prošetat će do kućice Esplanade i guštati u bakalaru na bijelo i na crveno. Vrsni riboljupci zastat će kod kućice Restača oko kojeg će se širiti neodoljivi mirisi tuna steaka, paštete od bakalara i kamenica, a priprema se i posebno iznenađenje: TAČ fritule, spravljene po receptu gđe. Vesne Miletić, koje su pronašle svoje mjesto u Božićnom Michelinovom prilogu tradicionalnih Božićnih kolača.

Foto: Sandro Sklepić

U dobrom ritmu

U izvrsnoj hrani i vinima uživat ćete uz odabir glazbe DJ-a Ozrena Kanceljaka Kance i Brass Kvintet Schoenkopf koji će uživo izvoditi popularne blagdanske melodije. U večernjim satima kormilo preuzima DJ Jazzozo i usmjerava ga do 22 h. Na Fuliranje možete svratiti i nakon božićnog ručka jer će vas tamo od 17 do 22 sata zabavljati  DJ Stanko Bondža.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije