Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristite akciju

Pizza 20 kuna – samo na Jelovnik.hr!

Jelovnik.hr - akcija
Foto: jelovnik
09.09.2014.
u 08:00

Od 09. do 11. rujna, Jelovnik.hr vam donosi nevjerojatnu ponudu - pizze za 20 kuna.

Već je svima poznato da se Jelovnik.hr i pizza vole javno, a kako smo uvijek puni dobrih ideja, sjetili smo se izvrsne ponude!

Bilo da ne znate što pojesti za gablec na poslu, bilo da ne volite kuhati ili jednostavno obožavate pizzu, ovo je idealna prilika za sve vas, jer od 09. do 11. rujna, Jelovnik.hr vam donosi nevjerojatnu ponudu - pizze za 20 kuna.

Naručivanje je jednostavno, na stranici Jelovnik.hr, markicom su označeni restorani kod koji je dostupna ova ponuda, kliknete na odabrani restoran i naručite željenu pizzu.

Ponuda vrijedi za područje Zagreba i Velike Gorice, a naručivanje je kao i uvijek, gdje god da se nalazite, jednostavno, brzo i lako i nikad povoljnije.

Nemojte čekati, proširite dobru vijest svojim prijateljima i kolegama i posjetite uvijek najpovoljniji i najukusniji Jelovnik.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije