Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dami 'Oloni' Olonisakin

'Mogu li zatrudnjeti preko ručnika?': Seksologinja preko Twittera odgovara na mitove

Shuttershock
06.04.2021.
u 20:31

Neke su djevojke mislile i da nakon gubitka nevinosti promjene hod, a druge da mogu zatrudnjeti i ako se obrišu s ručnikom s kojim se muškarac obrisao nakon seksa

Nedavno je Britanska seks edukatorica i TV voditeljica Dami 'Oloni' Olonisakin na Twitteru žene i djevojke pozvala da ispričaju koji su najluđi mitovi o seksu u koje su vjerovale dok su odrastale.

Čini se kako su žene kao djevojčice najčešće mislile da mogu zatrudnjeti praktički i bez dodira, a evo što Olonisakin odgovara na neke od najzanimljivijih seksualnih mitova i zabluda koje danas možda bune neke nove generacije...

 - Što su 'plavi testisi' - i jesi li zaista plavi?

Ne, muški testisi ne postanu plavi, a rije je o bezopasnoj pojavi koja se događa kao rezultat dugotrajne uzbuđenosti, zbog čega testisi postaju veći i nabrekli, a osjećaj pritiska može varirati od slabe do jake boli, no stanje nije opasno.

Foto: Shutterstock
- Nakon gubitka nevinosti djevojke drugačije hodaju...

Ne, prilično sam sigurna da se to nikad nikome nije dogodilo...

To bi bio najlakši oblik kontracepcije ikad, ali nije tako, i tad možete zatrudnjeti. U jednoj se ejakulaciji obično oslobodi oko 300 do 500 milijuna spermija i oni mogu plivati ​​u svim smjerovima.

- Žena neće zatrudnjeti ako se odmah nakon seksa otušira...

Ovo je česta dezinformacija koja se širi po školskim hodnicima, naravno nije tako.

Ovo su najodbojnije stvari koje muškarci rade tijekom seksa

1/6


- Kad prvi put imate spolni odnos sa suprugom on vam u vagini napravi 'otisak' koji se promijeni ako se seksate s nekim drugim...

Ovo nikada nisam čula ali mi je sad jedan od omiljenih mitova.Penis ne može stvoriti otisak u vagini - ne postoji identifikacija za seks!

- Kad prvi put imate spolni odnos rašire se kukovi ili jako krvarite ...

Ovo zvuči apsolutno zastrašujuće. Nema apsolutno nikakve veze između širenja kukova i seksa, ali naravno, neke žene krvare (malo) zbog himena koji može tijekom odnosa puknuti, što se čak ne događa svima.

- Možete zatrudnjeti i preko ručnika s kojim se muškarac obrisao...

Ne! Spermiji umiru nakon nekoliko minuta i ne mogu skočiti s ručnika u žensku vaginu, poručila je seksologinja, a prenosi portal Tyla.

Najlakše do orgazma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije