Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne voli ga više

'Pokušala sam završiti vezu s partnerom, ali on me ne želi pustiti'

shutterstock
03.04.2021.
u 21:52

Počela je razgovarati s drugim muškarcima i prije nekoliko dana njezin partner vidio je njezine poruke

- Moja veza je gotova, ali me partner ne želi pustiti. Upala sam u pravu zbrku. Ja sam 58-godišnja žena i zadnjih šest mjeseci u vezi sam s muškarcem od 64 godine. Dovoljno je dobar, ali nije pravi za mene i iskreno mi nije nedostajao cijelo ovo vrijeme tijekom karantene. Jednostavno me više nije briga za njega - napisala je jedna žena za psihoterapeutkinju Deidre.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Počela je razgovarati s drugim muškarcima i prije nekoliko dana njezin partner vidio je njezine poruke. Sada promatra svaki njezin pokret, čak i kuću i govori da se želi preseliti kod nje. Rekao joj je da ne spava i stalno plače jer ne želi da završi vezu pa sada za savjet pita stručnjakinju.

- Potpuno ste u pravu da prekinete vezu koja vas ne čini sretnim. Njegova reakcija nije normalna, a njegovo ponašanje je vrlo kontrolirajuće. Budite iskreni i recite da vam je jako žao, ali vrijeme je da vaša veza završi. Ako i dalje stoji ispred vaše kuće, upozorite ga da ćete to morati reći policiji - odgovorila joj je Deidre.

Tijekom pandemije riječ 'molitva' bila najčešće pretraživani pojam na Googleu:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:22 05.04.2021.

Nisu jedno za drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije