Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Vratio sam se bivšoj koja me prevarila, ali moja obitelj ne želi joj oprostiti'

Rekao im je sve detalje njihove veze i prekida, ali sada žali jer je oni odbijaju ponovno prihvatiti.
03. travnja 2021. u 23:54 1 komentara 1149 prikaza
Foto: shutterstock

- Moja bivša djevojka i ja ponovno smo zajedno nakon što smo prekinuli kada sam je uhvatio da šalje eksplicitne poruke drugim muškarcima na društvenim mrežama.  Oboje se jako trudimo i sve ide dobro, osim što joj moja obitelj odbija oprostiti - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Rekao im je sve detalje njihove veze i prekida, ali sada žali jer je oni odbijaju ponovno prihvatiti. On ima kćer od pet godina zbog koje je njihov seksualni život bio loš, ali nikada nije mislio da će ga djevojka prevariti zbog toga. Iako nije imala pravu aferu, slala je razne poruke muškarcima na društvenim mrežama.

- Progutao sam ponos prošlog prosinca i zamolio je da još jednom pokuša sa mnom. Pristala je pokušati još jednom. Mislila sam da će to biti teška bitka, ali naš je odnos bolji nego ikad, a seksualni život je sjajan. Problem je što moji prijatelji i obitelj ne podržavaju moju odluku - nastavio je.

- Lijepo je što vaša obitelj brine o vama, ali moraju biti oprezni da ne unište vašu vezu i vašu užu obitelj. Sjajno je što na prvo mjesto stavljate sreću svoje kćeri i opet pokušavate s djevojkom. Morate biti sigurni da ćete i dalje raditi na svojoj vezi kako biste osigurali i njezinu i vašu sreću. U konačnici vaša obitelj mora podržati vašu odluku kako bi vam pomogla - odgovorila mu je Deidre.

Pitali smo građane: Znate li kako se pravilno maske bacaju u smeće nakon upotrebe?

Ne zna svoje ime... Tata je mislio da se dijete ne odaziva jer ima problem sa sluhom, a pravi je razlog urnebesan! ne zna koga odabrati 'Započela sam aferu sa svojom sverkvom i sada se bojim da će moj suprug sve saznat' Strašno Ljubomorna je na brak svog brata pa je smislila plan kako da ga uništi: Ono što je smislila zgrozilo ljude
Mons. Mate Uzinić
MONS. UZINIĆ NA FACEBOOKU
'Žao mi je ako sam razočarao neke vjernike'
G
PASTELNO PROLJEĆE
Guess nagradni natječaj - uslikaj svoju kombinaciju i osvoji nagrade!