Naslovnica Lifestyle Gourmet

Mastercard Sladokusac na jednom mjestu okuplja jedinstvenu gastro ponudu

Poznati restorani diljem Hrvatske nude pogodnosti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama
16. svibnja 2019. u 09:47 80 prikaza
Mastercard Sladokusac
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/9

Osim otvorenja novih gastro lokacija te razvoja novih formata, dokaz kako se domaća gastronomska ponuda neprestano razvija je i wine & dine projekt pod nazivom Sladokusac koji svim ljubiteljima kulinarstva pokušava približiti kvalitetne restorane, bistroe te druge gastro lokacije diljem Hrvatske.

Mastercard je i ove godine u suradnji s poznatim restoranima i drugim gastro lokacijama diljem Hrvatske pokrenuo poseban program pogodnosti. Poznati zagrebački fine dine restoran Bistro Apetit by Marin Rendić gostima koja plaćaju Mastercard i Maestro karticama nudi besplatan desert, što možete iskoristiti i u zagrebačkom Johannu Francku, bistrou s ozbiljnim ambicijama da privuče istinske gurmane. Bistro Apetit je poznato mjesto gdje počinje gastro putovanje svakog gurmana. Kreativna moderna jela od tradicionalnih sastojaka svakodnevno se pripremaju u kuhinji renomiranog chefa Marina Rendića koji ističe kako je hrana njegova strast. Po kreativnosti ponude ne zaostaje i bistro Johann Franck koji u stopu prati sve gastro trendove na domaćoj kulinarskoj sceni te je jedno od najboljih mjesta za popiti kavu, ručati ili održati after work party.

Mastercard Sladokusac | Autor : Promo Foto: Promo

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih gastro destinacija, RougeMarin, kao i Bagel & Lobster bar te Rougemarin City svakog četvrtka korisnicima Mastercard i Maestro kartica donose 10% popusta prilikom plaćanja. Pogodnost od 5% popusta te besplatno piće dobrodošlice sve goste očekuje u bistrou Savica Eatery. S dva lokala u Zagrebu, RougeMarin se nametnuo kao visokokvalitetni restoran s pristupačnim cijenama, dok je Bagel & Lobster bar fokusiran na street food ponudu s raznim vinima i koktelima. Kvalitetne namirnice također su odlika bistroa Savica Eatery gdje se jelovnik mijenja svaka dva mjeseca.

Mastercard Sladokusac | Autor : Promo Foto: Promo

Skradinski restoran Cantinetta očekuje vas uz besplatno piće dobrodošlice što je pogodnost koju je moguće koristiti i u zadarskom ribljem restoranu Foša, splitskom restoranu Zora Bila te Didovoj kući u mjestu Šimuni na otoku Pagu. Ovi dalmatinski restorani poznati su po ponudi svježe ribe te njihovim interijerom s pogledom na more. Prilikom konzumacije glavnog jela, 10% popusta na sve deserte prilikom plaćanja Mastercard i Maestro karticama donosi zagrebački bistro Le Mika, trenutačno jedno od „it“ zagrebačkih mjesta na koje se odlazi na ručak ili večeru. U ponudi imaju klasične francuske juhe, a na jelovniku se mogu naći i quiche Lorraine, govedina Bourginon te ostali francuski bistro klasici.

Suradnja s renomiranim restoranima i chefovima diljem Hrvatske za cilj ima na jednom mjestu okupiti partnere koji korisnicima Mastercard i Maestro kartica donose posebne pogodnosti, ali i približiti gastro trendove široj publici.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?