Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darujemo vas

Jelovnik.hr poklanja ti pretplatu na 24sata

Jelovnik.hr ti daruje pretplatu na 24sata
Foto: Jelovnik.hr
16.09.2014.
u 10:13

Naruči hranu na Jelovnik.hr i dobivaš 7 dana pretplate na 24 sata. Izvrsna ponuda koja traje samo 5 dana

Još jedna odlična ponuda iz najboljeg servisa za naručivanje hrane! Već znate da vam Jelovnik.hr nudi veliki izbor najfinijih jela, a od 15. do 19. rujna uz nas ostvarujete priliku besplatno pristupiti sadržaju najčitanijih dnevnih novina u Hrvatskoj! Uz narudžbu hrane na online servisu Jelovnik.hr, darujemo vam sedmodnevnu pretplatu na 24 sata!

Uz Jelovnik.hr ni oči ne ostaju gladne, jer uz ovu ponudu sedam dana možete biti u toku sa svim najvažnijim informacijama. Pretražite bazu s više od 11.000 jela na Jelovnik.hr, prema vrsti kuhinje ili restoranu, pronađite ukusan obrok i uživajte u svemu što vas zanima uz 24 sata.

Ponuda je vremenski ograničena, stoga ne razmišljajte, naručite svoje jelo na Jelovnik.hr i osigurajte si pretplatu na 24 sata već danas!

Uvjete akcije pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije