Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dopunsko zdravstveno možete ugovoriti na daljinu iz svog doma

Croatia osiguranje
Foto: Shutterstock
06.04.2020.
u 09:01

Epidemiološka kriza izazvana korona virusom od svih nas zahtjeva maksimalnu odgovornost. Važno je strogo se pridržavati svih uputa kriznog stožera kako bi zaštitili starije, slabije i ugrožene, te omogućili normalno funkcioniranje zdravstvenog sustava.

Ako želite ugovoriti policu Dopunskog zdravstvenog osiguranja, Croatia osiguranje podsjeća vas da to možete brzo i jednostavno učiniti online, bez da izlazite iz svog doma, uz 10% popusta i besplatno pokriće B liste lijekova u prvoj godini trajanja osiguranja.

Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva participaciju u troškovima zdravstvene zaštite. Preciznije, ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja nećete morati plaćati doplate u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, za pregled specijalista, za laboratorijske pretrage i dijagnostiku, izdavanje lijekova na recept i druge usluge javnog zdravstvenog servisa koje nisu pokrivene  obveznim zdravstvenim osiguranjem.

Ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju uključuje i niz drugih benefita i pogodnosti. Osim popusta od 10% na online ugovaranje, ostvarujete pravo i na popust od 20% na usluge u Croatia poliklinikama te ulazite u program pogodnosti Croatia osiguranja Dobra prilika. 

Osim putem web shopa, osiguranje možete ugovoriti preko svog zastupnika koji su dostupni mailom i telefonom. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefonskom broju 072 00 1884 ili na mail adresi info@crosig.hr. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije