Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Dopunsko zdravstveno možete ugovoriti na daljinu iz svog doma

Epidemiološka kriza izazvana korona virusom od svih nas zahtjeva maksimalnu odgovornost. Važno je strogo se pridržavati svih uputa kriznog stožera kako bi zaštitili starije, slabije i ugrožene, te omogućili normalno funkcioniranje zdravstvenog sustava.
06. travnja 2020. u 09:01 1921 prikaza
Croatia osiguranje
Foto: Shutterstock

Ako želite ugovoriti policu Dopunskog zdravstvenog osiguranja, Croatia osiguranje podsjeća vas da to možete brzo i jednostavno učiniti online, bez da izlazite iz svog doma, uz 10% popusta i besplatno pokriće B liste lijekova u prvoj godini trajanja osiguranja.

Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva participaciju u troškovima zdravstvene zaštite. Preciznije, ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja nećete morati plaćati doplate u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, za pregled specijalista, za laboratorijske pretrage i dijagnostiku, izdavanje lijekova na recept i druge usluge javnog zdravstvenog servisa koje nisu pokrivene  obveznim zdravstvenim osiguranjem.

Ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju uključuje i niz drugih benefita i pogodnosti. Osim popusta od 10% na online ugovaranje, ostvarujete pravo i na popust od 20% na usluge u Croatia poliklinikama te ulazite u program pogodnosti Croatia osiguranja Dobra prilika. 

Osim putem web shopa, osiguranje možete ugovoriti preko svog zastupnika koji su dostupni mailom i telefonom. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefonskom broju 072 00 1884 ili na mail adresi info@crosig.hr. 

Pred njim su tek bile godine
Aco otkrio što je našao u Draženovu novčaniku nakon nesreće, jedno će zauvijek ostati tajna
Otok Rab
Kraljevska oaza
Otok Rab: Istražite otok sreće koji skriva najljepše pješčane plaže na kojima se kupao i britanski kralj Edward VIII.