Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj sezone u &TD-u

Pet hit naslova popularnog zagrebačkog kazališta

arhiva &TD
22.06.2022.
u 11:36

Kao i uvijek Teatar &TD na kraju kazališne sezone publiku zove da pogledaju njihove najuspješnije predstave - i to po cijeni ulaznica od 50 kuna, tj. 25 za studente i umirovljenike. 

Sve počinje u četvrtak i petak 23. i 24. lipnja s novom inscenacijom Handkeova „Kaspara“ u režiji Hrvoja Korbara, predstavi u kojoj glume Boris Barukčić, Lucija Dujmović, Andrej Kopčok i Roman Nikolića. Korbarov „Kaspar“ ujedno je i hommage antologijskom Gerićevom „Kasparu“ s Ivicom Vidovićem u naslovnoj ulozi, a Kasparovo postupno ulaženje u jezik, a posljedično i u društvo, tema je koja zauvijek ostaje aktualna. 

  

U subotu i nedjelju, 25. i 26. lipnja na programu je „Mala zabava“, autorska predstava kojom su redatelj Vanja Jovanović i dramaturginja Petra Pleše uz pomoć glumačke petorke koju čine: Tea Harčević, Zdenka Šustić, Ivana Simona, Luka Kneza i Tin Rožman, a koju oni sami opisuju kao: red komičnog, red tragičnog, red šokantnog, pa tko živ, a tko mrtav.

ponedjeljak i utorak 27. i 28. lipnja slijedi sad već kultni „Katalonac“ Ivana Penovića s dobro znanom ekipom koja predvodi ovaj maratonski afterparty: Matija Čigir, Domagoj Janković, Karlo Mrkša, Pavle Vrkljan, Bernard Tomić i Filip Triplat. Spomenute mlade glumce, ali u društvu dramske prvakinje HNK Lane Barić gledamo u zatvaranju sezone u petak i subotu 1. i 2. srpnja u predstavi „Proces Kafka“. A između „Katalonca“ i „Procesa Kafke“  u Polukružnoj dvorani u srijedu 29. lipnja na rasporedu je magični dvojac Dražen Šivak i Mladen Vasary s predstavom „Dvostruki aksl“. Kako navodi autor Dražen Šivak očekuje vas „red glazbe, red smijeha, red trikova. I ponešto još između redaka. Uspjeh je zagarantiran, ne dopasti se nije opcija“. 

Ulaznice po cijeni od 50 kuna (za studente i umirovljenike 25 kuna uz predočenje odgovarajućeg dokumenta) mogu se kupiti na blagajni kazališta svaki dan od 11 do 13 sati (osim nedjeljom) te dva sata prije početka predstave, ali i online na ulaznice.hr te na njhovim prodajnim mjestima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije