Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar okoliša

Zmajlović: Ugovor za Zagrebtower nije tajan, ORaH ga je mogao dobiti

Mihael Zmajlović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
22.04.2015.
u 17:18

ORaH je u 11. mjesecu zatražio uvod u ugovor, no nisu ostvarili to pravo, a sad tvrde da je ugovor tajan, kaže Zmajlović

Najavu tužbe Mirele Holy zbog sklapanja nepovoljnog ugovora o najmu u ZagrebToweru, ministar Mihael Zmajlović nazvao je nastavkom političke kampanje koju vodi ORaH. Ističe da ravnatelj Agencije za zaštitu okoliša unazad godine i pol dana sudjeluje u cijelom postupku, pa je čak i potpisao prijedlog dizajna i veličinu pojedinih prostora za službe u Agenciji.

Cijena najma i ugovor nije nikad bio sporan i tajan, već je, dodaje Zmajlović, bio dostupan javnosti.

– ORaH je u 11. mjesecu zatražio uvod u ugovor, no nisu ostvarili to pravo, a sad tvrde da je ugovor tajan – dodaje ministar. Cijena od 8,33 eura po kvadratu bez PDV-a je, tvrdi, jedna od najpovoljnijih.

– Tužno je to od bivše kolegice i ružan način skupljanja političkih bodova – komentirao je najavu tužbe Zmajlović.

>> 'Ugovor o preseljenju nije transparentan, time bi se trebao baviti DORH'

Komentara 6

HO
homofob
18:01 22.04.2015.

Mireli treba "sendvic" virsla izmedu dva ORaH-a a ovaj zmajlovic izgleda da si umislja da stoji iza Mirelice i u rukama mu dvije lub... ce!

TH
than
17:36 22.04.2015.

Ako nije tajan sto je onda pokrenuo upravnu tuzbu 31.3 kako prenosi jedan portal ?

BR
brojevi
18:39 22.04.2015.

Tužan je i ružan način na koji bivša kolegica izbačena iz SDP-e. Po istom kriteriju *izbacivanja* Vlada bi ostala bez ministara a SDP bar bez pola članova. Obzirom na pisanje medija o aferi ZagrebTower i izvješće ravnatelja Agencije, Nevena Voća istinitije je mišljenje Mirele Holy od mišljenja rastrošnog i nekompetentnog ministra M. Smajlovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije