Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madbarz

Zagrebački startup lansirao aplikaciju za personalizirano vježbanje

Madbarz
Foto: Madbarz
1/2
23.03.2015.
u 17:46

Besplatna aplikacija dostupna je za operativne sustave iOS i Android

Zagrebački startup Madbarz, koji je prošle godine nakon prve investicije procijenjen na 6,8 milijuna kuna, danas je lansirao aplikaciju za vježbanje koja korisnicima pomaže poput personaliziranog trenera.

Besplatna aplikacija dostupna je za operativne sustave iOS i Android, a omogućuje personalizaciju vježbanja te nudi savjete i informacije o vježbama - između ostalog vam kaže koji su mišići korišteni u različitim aktivnostima. Tu je i društveni aspekt, pa svoje rezultate i podatke o vježbama možete dijeliti s prijateljima i uspoređivati se s drugima na top-listi.

Interes za aplikaciju bio je dosta velik - u  Madbarzu ističu kako se na listu čekanja za aplikaciju upisalo više od 90.000 ljudi, a Madbarz na Facebooku ima i više od 215.000 fanova.

>> Startup Live Zagreb: CaseTrek iz Srbije odnio prvu nagradu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije