Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'licem u lice'

Šokirao se kada je vidio što ga je dočekalo u moru nakon skoka sa stijene

Skočio u more pa 'sreo' morskog psa
Foto: Youtube
1/8
12.06.2014.
u 18:42

Kada je mladić skočio i zaronio, imao je što vidjeti

Skakanje sa stijene u more dovoljno je izazovno samo po sebi, a jedan mladi Australac dobio je dodatno "podizanje adrenalina". Naime, kada je skočio i zaronio, našao se "licem u lice" s morskim psom.

Srećom, morski pas je samo nekoliko puta zaplivao oko njega i nije ga išao napadati. Mladić je nakon šokantnog susreta krenuo plivati prema stijenama te je na vrijeme uspio izići.

Snimka susreta s morskim psom podijelila je mišljenja, neki misle da je lažna, dok drugi uopće ne sumnjaju u njezinu autentičnost. Pogledajte video i prosudite sami!

>> Otkriveno misteriozno čudovište koje je pojelo ogromnog morskog psa

>> Maratonca kod cilja vrebao morski pas. Onda se dogodilo nešto nevjerojatno!

>> Riba ribi grize rep: Ulovili morskog psa koji je progutao morskog psa

Komentara 12

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
18:52 12.06.2014.

Fake

CI
cindarella81
20:06 12.06.2014.

Wow:"Šokirao se kada je vidio što ga je dočekalo u moru nakon skoka sa stijene" Slijedeci naslov je:"Šokirao se kada je izasao na autocestu i ispred sebe u nevjerici ugledao Lamborghini veneni" Mislim, za milu majku Ocean je...ocekujes da je ugledao potonuti autobus, tenk, tijelo...nesto sto tamo ne pripada...Gdje je ocekivao da morski psi budu?! Da zive u kadi!? Bazenu!? Ili da imaju vile negdje visoko u planinama?!

ZE
Zeljac71
19:22 12.06.2014.

reklama za GoPro ili u prijevodu navlakuša za naivce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije