Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarni okršaj

Riba ribi grize rep: Ulovili morskog psa koji je progutao morskog psa

morski pas
Reuters/ PIXSELL
20.08.2013.
u 18:09

Ne događa se toliko često da je velika riba morski pas, odnosno u ovom slučaju kostelj, kojeg je progutao mnogo veći morski pas tigar

Svi znaju priču. Velika riba jede manju ribu, a velika riba je pojedena od još veće.  No, ne događa se toliko često da je velika riba morski pas, odnosno u ovom slučaju kostelj, kojeg je progutao mnogo veći morski pas tigar (Carcharias taurus), jedan od najopasnijih predatora u oceanu.

Bizarni okršaj uhvatili su fotoaparatom oceanografi Sveučilišta u Delawareu, koji su ovaj mjesec u zaljevu Delawarea pokušali uhvatiti čipiranog morskog psa tigra. Kao mamac znanstvenici su upotrijebili haringu, uobičajenu ribu za takve stvari, no umjesto morskog psa tigra, kostelj je bio brži. Ipak nije računao da će i sam biti pojeden.

>>Kako je morski pas završio u vlaku podzemne željeznice?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije