Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Vozač automobila poginuo u naletu vlaka u Varaždinu

Do nesreće je došlo na pružnom prijelazu u Jalkovečkoj ulici u petak oko ponoći.
26. veljače 2011. u 09:54 1 komentara 5 prikaza
nalet vlaka
Foto: Davor Puklavec/Pixsell


M. B. (21) iz Hrašćice poginuo je oko ponoći sa petka na subotu u Varaždinskoj ulici u Jalkovcu, na cestovnom prijelazu preko željezničke pruge. Mladi vozač se vozio u smjeru Varaždina, te je dolaskom do cestovnog prijelaza preko željezničke pruge koji je obilježen samo prometnim znakovima započeo prelaziti prugu u trenutku kada je njome naišao putnički vlak iz smjera Ivanca prema Varaždinu.

Prema tragovima je utvrđeno da je mladić svojom tojotom udario u vlak, prilikom čega je njegovo vozilo odbačeno u desno na bankinu i višestruko se prevrnulo. Vozač je na mjestu nesreće preminuo od zadobivenih ozljeda, što je potvrdio i liječnik Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Varaždin. Istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda koja je također izašla na mjesto događaja je neložila obdukciju preminulog.

Za vrijeme trajanja očevida promet se u Varaždinskoj ulici u Jalkovcu , te Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, odvijao uz fizičku regulaciju policajaca jednim prometnim trakom, dok je željeznički promet željezničkom prugom Varaždin – Golubovec bio u prekidu do 2 sata. Srećom u vlaku u vrijeme nesreće nije bilo putnika. Mladi vozač je četvrta poginula osoba ove godine na prometnicama Varaždinske županije.

zanimljivo
Odrekli se imena, ali i prezimena! Svoja prava imena domaće zvijezde dobro kriju od javnosti! Znate li ih?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • krka:

    Danice, nije vlak naletel na dečka, mladić je udaril u bok vlaka. To bitno mijenja smisao vijesti i činjenice stradanja. Za mladića mi je stvarno žal, ali ponekad ni rampe ne sprečavaju da delamo bedastoće.