Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNO ZRAKOPLOVSTVO

Vojnim helikopterom na Božić prevezen 500. pacijent

helić
Foto: ilustracija
26.12.2014.
u 15:16

Helikopterom Mi-8 MTV hitnim medicinskim letom zbrinut je pacijent s helidroma Blato na Korčuli

Helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva jučer je prevezen petstoti pacijent u ovoj godini, izvijestili su danas iz MORH-a.

Helikopterom Mi-8 MTV hitnim medicinskim letom zbrinut je pacijent s helidroma Blato na Korčuli. Posada je istog dana još jednom poletjela prema Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle je u večernjim satima iz Orebića na Pelješcu prevezla pacijenta do KBC Split.

Letačke posade HRZ i PZO-a iz Divulja ovim letovima već su nadmašile prošlogodišnji broj od 486 prevezenih pacijenata, što je bio i najveći broj do sada zabilježenih medicinskih prevoženja vojnim helikopterima.

>> Preminuo dječak iz Tuzle po kojeg je hrvatska Vlada poslala helikopter

>> Helikopteri opet idu na remont u rizičnu Ukrajinu

Komentara 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:27 26.12.2014.

Dobro je da nitko nije stradao u toj olupini.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:29 27.12.2014.

pro hdz mediji kao tv beograd 90tih neće detaljno upoznati balkance zašto u 20 godina hrvatska nema infrastrukturu za skrb unesrećenih - taj detalj nije bitan sada pred izbore, da nam sljedećih 20 godina nesposobni i podobni vode državu

Avatar Baroudeur
Baroudeur
17:39 26.12.2014.

Hrabri su ovi piloti voziti ovakve masine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije