Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Vlak pregazio neopreznu staricu dok je prelazila prugu

vlak (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
07.09.2011.
u 09:33

Na nesretnu ženu, koja je prugu prelazila dok je na prijelazu bila spuštena rampa te uključena zvučna i svjetlosna signalizacija, naletio je putnički vlak

Na pružnom prijelazu u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu sinoć u 21.30 sati smrtno je stradala 77-godišnja žena. Iako nam u policiji to nisu potvrdili, neslužbeno smo doznali kako je riječ o M. Š. iz Slavonskog Broda. Ona je u trenutku kada je na prijelazu bila spuštena rampa te uključena zvučna i svjetlosna signalizacija neoprezno pješice prelazila željezničku prugu. Na nesretnu ženu u tom je trenutku naletio putnički vlak koji je prometovao na relaciji Zagreb – Vinkovci i na mjestu je ubio.

Očevid su na mjestu događaja obavili policija i državno odvjetništvo. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije brodske Opće bolnice, a državni odvjetnik je naredio obdukciju. Za sada se ne zna je li žena bila pod utjecajem alkohola. Tijekom trajanja očevida željeznički je promet bio u prekidu od 21.30 do 23.40 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije