Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lovačka posla

Vinodolski lovci se sa susjedima prepustili omiljenom hobiju

lovci (1)
Foto: ANTON FICKO/VLM
1/3
21.11.2010.
u 14:12

Unatoč gužvi na lovištu nije bilo nezgoda koje u posljednje vrijeme prate lovce

VINODOL - Čvrstu ruku, oštar pogled i puno sreće imali su Vedran Pavlić, Zlatko Citković i Zlatan Barac, lovci Lovačkog društva Medviđak iz Triblja i Drivenika na skupnom lovu na divlju svinju održanom na području lovišta toga društva u zaleđu Crikvenice. Odstrijelili su vepra i krmaču teške između 120 i 130 kilograma, te dvoje nazimadi težine oko 60 kilograma, pa su lov proglasili uspješnim i to dostojno obilježili uz pune tanjure graha i odojka, dakako i vinom i pivom.

U lovu je sudjelovalo 45 članova Medviđaka i njihovih prijatelja iz susjednog Lovačkog društva Vranjak iz Liča u Gorskom kotaru, a da sve prođe prema protokolu pobrinulo se i desetak lovačkih pasa. Srećom, unatoč gužvi na lovištu nije bilo nezgoda koje u posljednje vrijeme prate lovce - svi su se vratili doma neozlijeđeni i bez doživljaja koje bi naradije što prije zaboravili. Kažu, nebeski zaštitnik sveti Hubert i ovaj puta im je bio sklon i podario im toliko potrebnu lovačku dobru kob.

Ključne riječi

Komentara 20

OB
-obrisani-
14:50 21.11.2010.

Njih 45 + desetak pasa. A hajka na 4 životinje. I to se zove uspjehom ?!

BA
bampat
15:00 21.11.2010.

Dobro je završilo!Znaju se oni i međusobno poubijati.

DH
dalibor.hren
14:36 21.11.2010.

Što će reći Društvo za zaštitu životinja? Prije nekoliko godina razapeli su dr. Brkića sa Veterinarskog fakultete zbog pokusa na nekakvim psima; prije nekoliko mjeseci \"trebalo je najstože kazniti\" djevojku koja je slijepe štence bacila u nabujalu rijeku... A ovi se lovci (čitaj: naoružana skupina pijanih idiota na šetnji od birtije do birtije) fotografira sa svojim ulovom i pjeva dobro poznatu lovačku himnu \"Mi smo pijane budale\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije