Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROMOGLASNI ZVUK

VIDEO Pitali su susjeda da upali legendarni automobil, pogledajte reakciju dječaka

screenshot/Facebook
23.05.2023.
u 14:00

Vlasnika je vjerojatno ovaj susret ugodno iznenadio pa je dopustio znatiželjnom dječaku da sjedne u automobil, a dignuo je i haubu kako bi vidjeli kakva se zvijer skriva ispod poklopca

Nadzorna kamera jedne kuće u Velikoj Britaniji zabilježila je simpatični trenutak kada su dvojica dječaka skupila hrabrost kako bi pitali vlasnika sportskog automobila za jednu želju. Nisu odoljeli prizoru starijeg modela legendarne Toyote Supre parkirane u dvorištu i jako ih je zanimalo kako zvuči kada se 'stisne gas'.

Sramežljivo su prišli vratima dogovarajući se tko će pozvoniti i pitati vlasnika da im usliši želju

- Moj prijatelj želi znati možete li turirati ovaj automobil - rekao je stariji dječak pridržavajući prijatelja koji je u jednom trenutku htio otići. Vlasnika je vjerojatno ovaj susret ugodno iznenadio pa je dopustio znatiželjnom dječaku da sjedne u automobil, a dignuo je i haubu kako bi vidjeli kakva se zvijer skriva ispod poklopca. Na kraju je upalio automobil, a reakcija dječaka govori o tome o kakvom se uzbuđenju radilo. Pogledajte snimku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije