Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet S. Koreja

Dennis Rodman izgubio živce tijekom intervjua!

Dennis Rodman izgubio živce tijekom intervjua za CNN
Foto: Youtube
1/2
08.01.2014.
u 09:30

Tijekom intervjua Rodman je ljutito reagirao na pitanje CNN-ovog Chrisa Cuoma kojeg je zanimalo hoće li Rodman pitati sjevernokorejske vođe o američkom državljaninu Kennethu Baeu koji je osuđen na 15 godina u radnom logoru pod optužbom da je namjeravao srušiti vladu.

Ekscentrična košarkaška zvijezda Dennis Rodman našao se na udaru kritika nakon što je izgubio živce tijekom intervjua za CNN. Rodman se s još nekoliko bivših NBA igrača nalazi u Sjevernoj Koreji kako bi odigrali košarkašku utakmicu s lokalnom ekipom povodom rođendana sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una, koji je danas.

Inače, 52-godišnji Rodman posjetio je ovu zemlju tri puta prošle godine, a Jong Una opisuje kao voljenog prijatelja. Tijekom intervjua Rodman je ljutito reagirao na pitanje CNN-ovog Chrisa Cuoma kojeg je zanimalo hoće li Rodman pitati sjevernokorejske vođe o američkom državljaninu Kennethu Baeu koji je osuđen na 15 godina u radnom logoru pod optužbom da je namjeravao srušiti vladu.

Rodman je rekao kako je Bae, čije je zdravlje narušeno otkad su mu oduzeli slobodu, učinio nešto, ali nije rekao što. "Razumijete li što je on učinio u ovoj zemlji? Ne, ne, ne, recite vi meni, recite vi meni. Zašto ga drže u zatočeništvu, zašto?", dreknuo je Rodman. Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu!

>> Rodman 'raznesen' u reklami s lažnim Kim Jong-unom!

Komentara 2

BK
B Kosa
18:48 14.01.2014.

jedan covjek isao da rusi sj. koreju vidis budala. Rodman jos brani i pravda komunisticke diktatore.

Avatar Renaldo
Renaldo
09:43 08.01.2014.

Taj Rodman je lud kao i njegov Sjevernokorejski frend!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije