Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na pruzi

Učenica poginula nakon rođendana. Nije čula vlak...

nalet-vlaka
Pixsell
29.11.2009.
u 14:01

Djevojka je, neslužbeno doznajemo, sjela na krivi vlak te u Reki pokraj Koprivnice sišla i nastavila hodati po pruzi kada je na nju naletio teretni vlak.

Mirela Matina (16) iz Hlebina poginula je na mjestu događaja oko ponoći, pod naletom teretnog vlaka, u Reki pokraj Koprivnice.

– Mirela je bila na proslavi rođendanu u gradu, no društvo se valjda predomislilo i krenulo vlakom u Križevce – rekla nam je sa suzama u očima njezina majka Sanja, a sestra Mihaela (21) kaže da se Mirela predomislila jer je znala da je majka u 1 sat, do koliko je imala izlazak, čeka u gradu da je vozi kući.

Hodala po pruzi
Zato je pješice, hodajući po pruzi, krenula četiri kilometra natrag u Koprivnicu. Nesretna djevojka vjerojatno nije čula da dolazi teretni vlak, koji ju je usmrtio. Roditelji jučer Mirelu nisu ni identificirali, već su je prepoznali po njezinim stvarima, a majka kaže da bi se ona već javila da je živa.

– Ne možemo vjerovati da je više nema. Bila je odlična učenica trećeg razreda upravne škole, a uskoro je trebala na međunarodno natjecanje u daktilografiji u Japan. Slušala je metal pa se po tome malo razlikovala od ostalih vršnjaka – kaže sestra.

Povučena i dobra
Njihova susjeda Katica Tropšek, koja kaže da su sestre od malih nogu dolazile k njima, napomenula je da je Mireline roditelje ujutro pronašla u sobi u plaču, kako se drže za glave, a majka Sanja neprestano je ispitivala kad će vidjeti svoju Mirelu.

– Mirela je bila tiha i povučena, dobra djevojka – kaže susjeda.

– Promet vlakovima na pruzi Zagreb – Koprivnica bio je zatvoren od ponoći do 3.37 sati, a policija ustanovljuje sve okolnosti pod kojima je unesrećena poginula – rekao je Dražen Laljek, glasnogovornik Policijske uprave u Koprivnici.

Sprovod će biti u Hlebinama danas u 15 sati.

Ključne riječi

Komentara 2

TU
tupslav
04:11 30.11.2009.

Da nije cula vlak?! Jel je to zato jer je bila zauzeta na mobitelu dok se setala po tracnici?

TU
tupslav
08:18 30.11.2009.

Nije cula vlak! Pa sta su je ucili?? Kao da nam vlakovi lebde na magnetskim sinama 300km/sat.. Ljudi pazite se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije