Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVE

U splitskoj zračnoj i trajektnoj luci u subotu 50 tisuća putnika!

lubenice
24.07.2010.
u 14:46

U zračnoj luci u Resniku tijekom subote očekuju 101 komercijalni zrakoplov i devet manjih s 20.000 putnika. Trajektna luka također ej puna turista

Gužva. Turisti stižu cestom, zrakom, morem.

U zračnoj luci na Resniku jučer su očekivali 101 komercijalni i 9 manjih zrakoplova, s ukupno 20-ak tisuća putnika.

Gužva u trajektnoj luci počela je od ranoga jutra. Kolona u Zvonimirovoj ulici nagovještava jedan od najjačih sezonskih

Petar Hektorović je u 9 sati otplovio za Vis krcat vozilima i putnima. Pedesetak automobila ostalo je u koloni pred gatom Svetog Petra pa ih je pokupio trajekt Lastovo.

Nije bilo dovoljno mjesta ni na dva jutarnja polaska put Supetra na Braču. Tijekom subote planirano je 14 redovitih linija za Brač, ali u Jadroliniji naglašavaju da su spremni i za izvanredna isplovljavanja.

Marko Polo doplovio je iz Rijeke sa 650 putnika.

- Počeli sud dolaziti i Talijani, stigao nam je trajekt sa 750 putnika, a još dva druga prijevoznika voze između Ancone i Splita - kaže Ante Mrvica iz Jadrolinije koji procjenjuje da bi tijekom subote kroz splitsku tarjektnu luku moglo proći više od 30 tisuća putnika.

Umor i vrućinu u trajektnoj luci jučer su im ublažavale hostese Konzuma koje su turitsima dijelile neretvanske lubenice. Naravno, uz prigodan edukativni letak o njezinoj nutricionističkoj vrijednosti.    

Ključne riječi

Komentara 1

AU
autoritet
17:58 02.08.2010.

a di su sad \"stručnjaci\" iz gospodarskih redakcija naših medija, pa i večernjeg, koji su stručno prognozirali katastrofu ove sezone?? LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije