Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZROK NEPOZNAT

U nesreći u podzemnoj željeznici u Kuala Lumpuru 200 ozlijeđenih

Foto: REUTERS
1/3
25.05.2021.
u 07:10

Na društvenim mrežama su objavljene snimke ozlijeđenih putnika koji su vozilima hitne pomoći prevezeni u bolnice i unutrašnjosti vagona s ozlijeđenima koji leže na podu na kojemu su krhotine stakla.

Više od dvjesto putnika ozlijeđeno je u ponedjeljak u sudaru dvaju vlakova podzemne željeznice u Kuali Lumpuru, priopćila je malezijska policija koja vodi istragu o nesretnom slučaju.

"U sudaru vlakova putnici su od udara pali na pod" na liniji u središtu malezijskoga glavnog grada, nedaleko od nebodera Petronas, rekao je policijski načelnik Mohamad Zainal Abdullah.

Od dvjestotinjak ozlijeđenih, 47 je u teškom stanju, navodi policija. Jedan vlak je išao s popravka prazan i još se ne zna zašto je bio na istoj pruzi kad i drugi koji je bio krcat putnicima.

 

Na društvenim mrežama su objavljene snimke ozlijeđenih putnika koji su vozilima hitne pomoći prevezeni u bolnice i unutrašnjosti vagona s ozlijeđenima koji leže na podu na kojemu su krhotine stakla.

Policija zasad isključuje teroristički motiv i čini se da je razlog nesreće pogreška u komunikaciji. Vlakovi su u trenutku nesreće vozili malom brzinom, 20 odnosno 40 km/h, navodi policija.

Premijer Muhyiddin Yassin objavio je na Facebooku da je od ministarstva prometa i operatera metroa u Kuali Lumpuru zatražio "temeljitu istragu o uzroku nesreće".

 

Nesreće su rijetke u podzemnoj željeznici u Kuali Lumpuru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije