Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminuo na mjestu događaja

Tragedija u Sloveniji: Hrvat poginuo na planinarenju, poskliznuo se i pao u provaliju

planina
Peter Endig/DPA/PIXSELL/Ilustracija
15.01.2022.
u 19:57

Planinar je bio u skupini s još osam hrvatskih planinara

U nesreći na planini Brana u Sloveniji poginuo je danas 37-godišnji hrvatski planinar. Gorskim spašavateljima dojavljeno je da se poskliznuo penjući se prema vrhu Brane te pao u provaliju duboku 300 metara.

Gorski spašavatelji intervenirali su uz pomoć helikoptera, no Hrvat je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, piše Kamnik.info

Kako navode iz Policijske uprave Ljubljana, planinar je bio u skupini s još osam hrvatskih planinara. Prema do sada poznatim informacijama, svi su bili opremljeni opremom za penjanje. 

VIDEO Priveden osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Puli

 

Ključne riječi

Komentara 7

VE
velma
15:55 16.01.2022.

Vrag im neda mira,kud sad po ovoj hladnoči pod strogim Covid mjerama u Sloveniji ,ovi izabraše snježne probleme,tu se i domaći teško snalaze a kamo Hrvati kojih je i tako svaki dan manje..

VE
velma
17:01 14.06.2022.

Naravno da se u prirodu ide kad vrijeme to dozvoljava...

Avatar BorNakitnjak
BorNakitnjak
20:35 15.01.2022.

Tragično 😢

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije