Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE RIZIČNA ZA SVE

Hrvatski trgovački lanac povlači ovu tjesteninu: Ako vratite proizvod, dobit ćete povrat novca

Kupovina namirnica
Marin Tironi/PIXSELL
14.01.2022.
u 17:13

Plodine d.d. mole sve kupce koji su kupili navedeni proizvod da ga odmah prestanu koristiti, te da ga vrate u najbliži prodajni centar Plodina

Državni inspektorat izvijesito je potrošače o opozivu proizvoda Tjestenina od durum pšenice Riscossa lasagne 500g, LOT broja L143-21-39, najbolje upotrijebiti do 23.05.2024. zbog ne označenog alergena u tragovima – jaja u proizvodu.

S obzirom da na proizvodu na hrvatskom jeziku nije označen alergen u tragovima –  jaja, proizvod može predstavljati rizik po zdravlje potrošača osjetljivih na isti dok ga osobe koje nisu alergične mogu i dalje upotrebljavati bez ograničenja.

Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane i Uredbom (EZ) br. 1169/2011 Europskog parlamenta i Vijeća od 25. listopada 2011. o pružanju informacija o hrani potrošačima.

"Plodine d.d. mole sve kupce koji su kupili navedeni proizvod da ga odmah prestanu koristiti, te da ga vrate u najbliži prodajni centar Plodina. Kupci će dobiti povrat novca za kupljeni proizvod.

Za Plodine d.d. sigurnost kupaca uvijek je na prvom mjestu. Naši proizvodi prolaze sigurnosne testove i kontrole kako bi zadovoljili sve potrebne zahtjeve i standarde", poručili su iz trgovačkog centra dodajući da do sada nisu zaprimili niti jednu reklamaciju kupaca za navedeni proizvod.

"Plodine d.d. ispričavaju se svim kupcima zbog neugodnosti koje su u ovom slučaju mogle nastati", zaključili su.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Svedo
08:24 15.01.2022.

Tako ducani U švedskoj miceju spagetti Barilla jer je ta obitelj protiv homoseksualnost ali Batilla se neda, sve je to sotonska politika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije