Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni Uskrs

Tragedija kod Krapine: U igri s karabitom jedno dijete poginulo

hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
26.03.2016.
u 17:12

Prema prvim informacijama, djeca su palila karabit. Napunili su bačvu koja je eksplodirala i dijete je u toj eksploziji poginulo

Tragično je završila dječja igra s karabitom u mjestu pored Krapine. Ondje je, naime, poginulo jedno dijete, pišu 24 sata

Prema prvim informacijama, djeca su palila karabit. Napunili su bačvu koja je eksplodirala i dijete je u toj eksploziji poginulo. 

Sve se dogodilo oko 13.30 sati, a policijski očevid još je u tijeku. 

>> Tragedija kod Đurđenovca: Devetogodišnjak poginuo pri padu s romobila

Komentara 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:55 26.03.2016.

Strašno je to al nema veze s komentarom Tihomira 65 koji kaže Balkan. I sam sam imao prijatelja sad pokojnog koji je kao dijete pucaći karbit izgubio oko... nosio je umjetno cijeli život.. no ne treba krivit čak ni roditelje jer ne mogu djecu ( dal djecu 12-15 god ) cijeli dan držat na oku. Jsdnostavno tragedija.

Avatar zagorac2
zagorac2
00:38 27.03.2016.

tihomir65 jako zalosno da mozes u ovom slucaju napisat ovako balkanski komentar ali kad bolje promislim ti nisi ni balkan ti si nesto daleko nize i od balkana, jad i bjeda u ljudskom obliku

SC
schwertransport
09:53 27.03.2016.

Kao dijete sam pucao sa karabitom ali ga nikada nisam imao u tim kolicinama. Mislim da je skoro svako dijete sa sela pucalo sa karabitom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije