Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo ugašen

Sisčane uznemirio požar: Gorio komunalni otpad

U prostoru tvrtke Kemokop izbo je požar koji je brzo ugašen
Foto: Nikola Ćutuk/Pixsell
1/5
20.02.2020.
u 13:49

Požar je jučer oko 13 sati izbio u prostoru tvrtke Kemokop, koji prikuplja i skladišti komunalni, neopasni otpad

Siščane je u srijedu uznemirio požar koji je izbio na prostoru bivše tvornice Herbos, a na kojem sada djeluje nekoliko tvrtki koje se bave zbrinjavanjem otpada, uključujući opasni otpad.

Požar je oko 13 sati izbio u prostoru tvrtke Kemokop, koji prikuplja i skladišti komunalni, neopasni otpad.

Ekipe Javne vatrogasne postaje Sisak požar su brzo ugasile.

– U ulici Nikole Tesle u Sisku, u hali za otpad poduzeća Kemokop došlo je do požara otpada, odnosno samljevenog komunalnog otpada koji je bio složen u bale. Uzrok požara je samozapaljenje uslijed fermentacije otpada. Odgovorna osoba kaže kako nema nastale materijalne štete jer nije izgorjelo ništa u hali nego samo otpad – rekla je Maja Blažević iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Na mjesto požara izašla je i  inspektorica zaštite okoliša koja je, prema izvješću policije, izjavila kako nema opasnosti za zdravlje ljudi i okoliša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije